Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Senica

Pozitíva firmy

Moznost nakupu zlacnenych vypredajovych vyrobkov

Negatíva firmy

Nasilne nukanie doplnkoveho tovaru zakaznikom, neriesenie problemov zo strany zamestnavatela

Ďalšie recenzie firmy 101 drogerie

101 drogerie - 15.02.2024

Hnus

Súčasný zamestnanec Pred 1 mesiacom Senica

Pozitíva firmy

Pozitiva ziadne

101 drogerie - 12.01.2024

Neoporučam

Súčasný zamestnanec Pred 3 mesiacmi Senica

Negatíva firmy

Minimalna mzda...nadcasy nezaplatene

101 drogerie - 04.12.2023

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Senica Perspektíva

Pozitíva firmy

Človek si vie všetko napalnovať by sa stihalo pekne s vedúcou sa dalo vždy dohodnúť keď som potrebovala prísť na poobednu a keď na rannú. Jediná nevýhoda stíhanie cenoviek stačilo dať preformovany papier a menej cenoviek priveľké množstvo ktoré sa robilo každé 3 týždne.

Negatíva firmy

Najhoršie čo mohlo byt bola pani manažérka ktorá má na starosti väčšiu časť Bratislavy. Mala by začať chodit k psychológovi lebo to čo ona robila bolo neúctivé voči zamestnancom. Raz povedala tak druhý krat tak. Čistá katastrofa niekoľko ľudí už kvôli nej odpišlo ja tak tiež. Všetky kritéria firmy sa dajú viac menej prežiť ale táto osoba jedno veľké mínus firmy.

101 drogerie - 06.09.2023

Veľmi zle

Súčasný zamestnanec Pred 7 mesiacmi Senica

Pozitíva firmy

Iba kúpa tovaru v dopredaji

Negatíva firmy

Úplná neúcta nás obyčajných ľudí (predavačiek, zástupkyň, vedúcich) My vytvárame tržby a nemajú nás za nič Už na pozícii vedúceho dosadený hocikto ktory nema na tú funkciu Nezmyselné každodenné vymieňanie cenoviek Prerabanie regálov,kontrolovanie záruk,preberanie tovaru Vkuse riešiť maili Úplná katastrofa každé tri týždne nový leták Strihať triediť vymeniť ručne aj 3000 cenoviek, ďalších 3000 cenoviek stiahnuť to všetko po pracovnej dobe A to všetko za minimálnu mzdu Samé negatíva nič dobré Veľmi veľmi zlá firma Ešte v nej bohužiaľ som ale určite hľadám inú prácu