ADECCO - 12.01.2023

Spokojná

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Prístup a kolektív

Ďalšie recenzie firmy ADECCO

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pracujem v Adecco Slovakia už takmer jeden rok. Považujem to za jedno z najlepších kariérnych rozhodnutí. Prístup zamestnávateľa je výborný, kolegovia sú zlatí. Som rada, že mám veľký priestor aj na sebarealizáciu, pretože rada niečo vymyslím pre firmu (navrhnem vedeniu) a potom na tom pracujem - mám radosť, keď proces vyjde s fajn výsledkom. Keď nevyjde podľa očakávaní, je pre mňa návodom, čo zlepšiť a môžeme rozmýšľať ďalej. Ako pozitívum vnímam, že so zamestnávateľom môžem komunikovať na rovinu - tak by to malo byť všade! Mám rada spätnú väzbu aj negatívnu, tiež som vďačná, keď je na rovinu, najskôr sa hnevám, ale potom sa vďaka tomu učím a som vďačná. Rada mením svoj názor, alebo pohľad naň a rada pripustím aj iný, hlavne keď patrí šéfke :D. Teambuildingy sú nezabudnuteľné. Veľmi sa mi páčia benefity, ktoré sú zamerané na to, aby sme boli oddýchnutí (home office, core time 9-15.00 hod, extra dovolenka. 13. plat a iné...) - V Adecco Slovakia vedia, čo robia - vďaka výhodám sme spokojní, oddýchnutí a pracujeme s radosťou. :)

Negatíva firmy

Nemám nič, čo by sa mi nepáčilo. Že kto ma podplatil? Čítala som to po sebe a vyzerá to tak :D Ale nikto. Fakt... Jednoducho nemám čo vytknúť.

Odporúčanie pre management

Komunikujem všetky nápady a návrhy s mojou šéfkou

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

-odbornosť zamestnancov -

ADECCO - 15.02.2021

Hrozná agentúra

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Pokiaľ sa nepýtate, nedostávate žiadne dôležité informácie. Ak ste u nich skončili, nečakajte že Vám vypracujú daňové priznanie, radšej Vám nepošlú mail s informáciami (na ktoré ste sa pýtali dostatočne vopred) aby Vám potom napísali že už nemáte nárok na vypracovanie ich firmou lebo ste neposlali žiadosť včas.