Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Kariérny postup,príplatky,stravné listky, ľudský prístup k zamestnancom

Negatíva firmy

Nič ????

Ďalšie recenzie firmy City Realex - Erotic City

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava I Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stabilná práca, odmeny, príplatky, mzda adekvátna k náplni práce. Nikto vám nestojí celý deň za chrbtom, môžte si sadnúť, vklude sa najesť atď. Motivačné súťaže, vianočné odmeny a veľmi dobrá zamestnanecká zľava.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava I Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Veľmi férový prístup od manažérov, ale aj ochota kolegov čo sa týka výmeny zmien. Práca je úplne pohodová, kde nikto nikoho nenaháňa a dá sa podľa vlastného tempa rozvrhnúť na celý deň. Zákazníci sú vo väčšie prípadov veľmi milí, alebo hanbliví. Super zaškolenie, čo sa týka produktov, ale aj predajných taktík. Získanie odborných vedomostí čo sa týka produktov na sexuálne, ale aj medicínske účely. Rôzne príplatky a benefity podľa osobných schopností.

Negatíva firmy

Mzda je nižšia, ale primeraná k náročnosti a náplni práce. Neštandardná doba vyplácania mzdy, ku koncu mesiaca Občas sú aj dni, keď do predajne nevojde ani jeden zákazník.

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Nemusíte stáť.

Negatíva firmy

Vedení upřednostňuje některé zaměstnance. Neprepúšťajú, donútia. Ak chcete prežiť, musíte hrať divadlo, aké oni vyžadujú. Z výplatné pásky sa nevyznáte. Ak sa im nepáčite, žiadne bonusy, veľký rozdiel medzi výplatami. Na preklenutie mŕtveho obdobie stačí, inak nebrať. Strašne málo platí.