Data Call - 23.10.2019

Rôzne projekty

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

V spoločnosti Datacall som pracovala takmer tri roky, atuálne som odišla na materkú dovolenku. Pracovala som na rôznych projektoch či už prieskum alebo dohadovanie stretnutí. Práca bola rôznorodá, hlavne to nebol stereotyp keďže sa u nich volá viac projektov a kampaní, keď mi projekt dohadovania stretnutí nesadol vedeli ma prehodiť na iný kde som bola úspešnejšia. Inak mladý kolektiv, väčšinou baby s ktorými bola sranda či už pri školení alebo telefonovaní.

Negatíva firmy

Problém s parkovaním v okolí, ale to je veru v celom TN.

Ďalšie recenzie firmy Data Call

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vo firme Data Call som pracovala viac ako 4 roky a musím povedať, že skúsenosti ktoré som nadobudla u nich som zúžitkovala pri mojom kariérnom posune. Síce v inej spoločnosti, ale práca v Data Calle mi dala veľa obzorov a možností sa posunúť ďalej. Keď to celé skĺbim dohromady - projekty, prístup nadriadených, pracovné prostredie - osobne iba odporúčam.

Negatíva firmy

V tom čase nemali pre mňa priestor pre kariérny rast, kedy som sa chcela posunúť vopred, tieto pozície mali už obsadené v tom čase. Nemám žiadne negatíva. Práca myslím ako každá iná - ak sa snažíš, uvidíš to aj na výplate...

Odporúčanie pre management

Nemám podľa osobných skúseností žiadne, idú dobrým smerom si myslím. Rastú...

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Široký výber projektov, mladá firma kde je možnosť kariérneho rastu

Negatíva firmy

Pomalé počítače

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Blizko jedalen.

Negatíva firmy

V tejto firme okradaju vlastnych zamestnancov na vyplatnej paske! Tiez som som si presla tym ze naslubuju, ked splníte koeficient a realita je mesacne par eur. Ako argument pouziju ze ste nesplnili koeficient ktory tam nesplna nikto. Velka fluktuacia ludi lebo normalny clovek tam nebude robit za par eur! Neodporucam spolupracu s nimi. Vedenie firmy arogantne a amaterske.