Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Trebišov

Pozitíva firmy

Vychádzajú v ústrety výborne výhody dobre ohodnotenie zamestnanca

Negatíva firmy

Ziadne

Ďalšie recenzie firmy DeutschMann Internationale Spedition

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Trebišov Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stabilna praca, super kolektiv - kolegovia mi chybaju uz teraz, technicke vybavenie, moznost karierneho rastu, da sa slusne zarobit ak je clovek sikovny a vytrvaly. Velmi dobre zaskolenie. Pozdravujem vedenie aj kolegov - Bono

Negatíva firmy

24/7 k dispozicii na telefone - ale da sa to zvladnut. Mne osobne nevyhovovala praca z domu pocas nariadenia vlady, nejak som to nezvladol.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Trebišov Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Firma sa neustále stará o zamestnancov v najlepšej možnej miere a robí to dobre.Podporuje úspešné akcie svojich ľudí,charitu,deti zamestnancov a stará sa aj o firmy aj v jeho blízkom okolí.Pomoc potrebuje každý a táto firma je toho dôkazom,že ak je ochota tak aj vôľa sa nájde.Navyše je stabilná a to je dobrý základ pre fungovanie a život v tomto regióne.Je skvelé,že mám možnosť sa pripojiť a aktívne sa zúčastňovať na jeho fungovaní a raste.

Negatíva firmy

Neviem čo im vytknúť.Všetko je o kompromisoch a pomoci. A pomoci v tejto firme je dostatok. Našťastie že tu stále existuje.Bez nej by bol život šedý.

Odporúčanie pre management

Svoju robotu zvládate bravúrne,nepoľavte,len tak ďalej. Ste úžasní.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Trebišov

Pozitíva firmy

Som rád,že môžem pracovať v tak skvelom tíme ako je DeutschMann. Vedenie firmy je nápomocné v každej situáci svojim zamestnancom a tiež poskytuje veľa úžasných akcií ako pre svojich zamestnancov,tak aj pre širokú verejnosť.

Negatíva firmy

Nemám.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Trebišov

Pozitíva firmy

neustále vzdelávanie sa , kariérny i osobnostný postup , benefity , ludia...