Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Plno Benefitov, preplácaju MHD, sick day, listky do kina Veĺmi časté firemné akcie, vianočný večierok.. Gastrace nad normu Som uz ex zamestnanec ale urcite odporucam kazdemu.

Negatíva firmy

Dlznici :)

Ďalšie recenzie firmy EOS KSI Slovensko, s.r.o.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Nie som zamestnanec firmy. Komunikácia s firmou EOS je veľmi ústretová. Obzvlášť by som chcela vyzdvihnúť a pochváliť pani Grófovú, ktorá je nesmierne ľudská, trpezlivo vypočuje, hľadá a stále nájde riešenie, aj v komplikovaných prípadoch. Keď mám problém, stále si ju pýtam k telefónu, lebo viem, že nepovie mi iba fakty, ale rozmýšľa,ako by mohla pomôcť. Zatiaľ mi stále pomohla, je výnimočná. Som jej nesmierne vďačná za všetko, čo pre mňa trpezlivo robí. Je ľudská, príjemná, nájde východiská, možnosti, ako vyriešiť dané komplikované situácie. Každému ju vrelo odporúčam. Ďakujem pani Grófová za všetko.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Najlepšia firma, v ktorej som kedy pracovala. Priateľský kolektív, krásne a udržiavané priestory, príjemná atmosféra, veľmi zodpovedný a ľudský manažment, perfektné a hodnotné teambuildingy, mnoho skvelých a hodnotných benefitov aké som inde nevidela, 13 aj 14-ty plat, a s platom celkovo som spokojná. Pracujem tu už 8 rokov, začínala som ako brigádnička.

Negatíva firmy

Komunikácia je slabšia, častokrát sa zásadné veci ohľadne našej práce dozvieme na chodbe od kolegov a nie od vedenia. Pozitívna pochvala sa tu deje málokedy, ak už - tak všeobecne všetkým naraz a potom zas až o rok...

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- veľmi dobrý kolektív, teambuildingy a iné akcie pre zamestnancov, príspevky na cestovné, flexibilná pracovná doba

Negatíva firmy

- občas práca ako "pre cvičenú opicu" a plat tiež žiadna sláva