Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat na čas

Negatíva firmy

Som tu zamestnancom pár mesiacov ale takého otrasného zamestnávateľa neprajem nikomu.Čím skôr beriem nohy na plecia! Manažér by sa mal spamätať alebo najlepšie vymeniť..Kolektív otrasný,faloš.

Ďalšie recenzie firmy JYSK

JYSK - 05.01.2023

Už nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

kvalita zaškolenia

Negatíva firmy

Vo firme som bol viac rokov na vedúcej pozícii, firma má privysoké nároky na zamestnancov a obrovskú fluktuáciu. Neustále nadčasy, šetrenie na oblečení pre zamestnancov, žiadne extra benefity. Vyhodnocovanie miliónu výsledkov a nezmyseľných čísel ako umelo vynucované hodnotenia na staffino s čo najlepším priemerom, čo neodráž realitu.

JYSK - 11.11.2022

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Prepracovaný systém zaskolenia

Negatíva firmy

Zákazník na poslednom mieste...preferujú len čísla predaja....veľký tlak vyvíjaný na zamestnancov ohľadne doplnkového a vyššieho predaja a predaja na kase ..úplná katastrofa staffino

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérny postup, platove ohodnotenie , nechapem komentáre nižšie. jYSK je skvela firma kde si zamestancov vážia , a šikovných odmeňujú. Je to práca v malom obchode je samozrejmosť a logické ponúkať doplnkové služby a robiť vyšši predaj. Navýšenie platov by chcel každý zamestanec ale začo keď už je problém ponúknuť doplnkový výrobok zákazníkovi ? V jysku by som zostávala aj naďalej bohužiaľ momentálna situácia sťahovanie mimo SR ma donútila ukončiť pracovný pomer v Jysku. keby sa niekedy vrátim opäť na Slovensko jysk bude určite jasnou voľbou. Na predajni je naozaj skvelý kolektív a skvelý tim ľudí aj na vyšších pozíciách , veľmi priateľsky.

JYSK - 07.09.2022

JYSK super práca

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Platove ohodnotenie , kariérny postup