Pepco - 02.04.2020

Rýchlo uteč

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Možnosť karierneho rastu

Negatíva firmy

Neskutočne množstvo prace -večer prídete domov a ste radi , že si ľahnete do postele , sukromny život sa s pepcom nedá zosúladiť . Nezmyselne zásobovanie tovarom,palety na dennej báze . Ubohe benefity resp.vyuzit sa dá len zamestnanecká zľava a aj to max 25%. Nemožnosť vyjadrit vlastný názor ,pretože potom Vás nadriadený neznášajú hlavne oblastná manažérka . Stále kontroly a buzerácia. Vypomoc iným predajniam. Nízke platove ohodnotenie. Inventúra počas otvorenej prevádzky Firma pepco ma žiaľ takmer samé negatíva,o pozitívach môžu hovoriť možno oblastný manažéri ale ten kto pracuje na predajni a musí si to odmakať, a k tomu neustále odpisovať na maily a zdvíhať telefóny ,kontrolovat predaj,zlodejov,vykladať palety,upratovať atd.. ten ma na to iný názor .

Odporúčanie pre management

Kontrolujte viac manažérov ako predajne. Personal na predajni robí maximum čo je v jeho silách a ak chcete aby sa znížila fluktuácia v tejto firme tak začnite od najvyšších .Dodavanie tovaru treba rozumne naplánovať .

Ďalšie recenzie firmy Pepco

Pepco - 14.05.2023

Pracovné košeľa

Bývalý zamestnanec Pred 11 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Výplata na čas ????

Negatíva firmy

Oblečenie, pracovné košele sú z nepriedyšného materiálu, čisté pet fľaše, vhodné do dažďa, nie do predajne ????

Pepco - 13.11.2022

Dobrá firma

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Stabilná firma

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Jedine tak Tovar

Negatíva firmy

Veľa prace za malo peňazí, Nezmyselne zásobovanie na dennej báze chodenie pokladnikov predavačov na 7:50 do 9 tej upratuje té, niekedy aj po 9tej aby ste náhodu "nestali", neschopná vedúca predajne, pýtate sa na obed-nepustia vás sak načo ze? miesto 11, 5hodín zaplatených 10h, a mnoho dalsieho..

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Veľmi veľa... Hlavne, že po mne chceli vrátiť peniaze, ktoré som si právom zaslúžila a zarobila..