Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava I Perspektíva

Pozitíva firmy

Oblečenie pre kozmetické poradkyne, ale to je asi tak všetko...

Negatíva firmy

Neprofesionalita zamestnancov, naozaj zamestnajú hocikoho, práca nezodpovedá výške platu, ktorý je veľmi nízky, skoro žiadne odmeny ako firma sľubuje... Mala som možnosť pracovať rok pre túto firmu, no okrem pracovnej skúsenosti so zákazníkmi,ktorá ma bavila, nevyužila som ani svoje jazykové schopnosti. Neodporúčam zamestnať sa, pokiaľ sa chcete posunúť ďalej a získavať určitú úroveň v profesnom živote.

Ďalšie recenzie firmy Yves Rocher

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava I Odporúča

Pozitíva firmy

- Rodinná atmosféra, bol aj záujem zo strany zamestnávateľa, ale tlak o to aby boli aj nejaké výsledky, stále nejaké novinky, nonstop meniace sa kampane..každý mesiac nejaká súťaž, možnosť výhry - ohodnotenia. Niektoré požiadavky boli niekedy zvláštne, ale ak niečo nefungovalo, na školeniach mali aj pochopenie a snažili sa nájsť riešenie ako to zlepšiť v rámci možností. Veľmi dobrý kolektív. Treba tu byť v pohybe, ale všetko sa dá keď to baví..Boli aj ťažké dni ale aj tak idete domov s čistou hlavou

Negatíva firmy

Veľa štandardov - ale systematicky premyslené..

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Zamestnanecké zľavy a príjemný kolektív, ale to je asi tak všetko...

Negatíva firmy

Tlak na zamestnancov kvôli navolávaniu zákazníkov, ktorých to ešte viac znechucuje a nadávajú vám,.. Chcú aj toto aj top predaj.. Aj top servis, meranie a sledovanie ukazovateľov, ktoré nemajú žiadnu výpovednú hodnotu skrz OP a OTP režim... Nestíhate sa tomuto venovať a za naozaj smiešnu mzdu pod mieru aká by reálne mala byť,..

Yves Rocher - 09.02.2021

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Práca s kozmetikou je príjemná

Negatíva firmy

Majiteľka nám zakazovala chodiť na WC mimo obeda, len aby nebola predajňa zatvorená ani na 5min. Systém odmeňovania za obraty postupne zvyšovali tak, že začínali byť nedosiahnuteľné a predavačky mali veľakrát len fix, ktorý bol naozaj mizerný. Ďalšia vec, že radi strhávali peniaze z výplat napr.za ukradnuté veci, pričom predajňa v tej dobe nemala pipaky. Celkovo prístup majiteľov otrasný, jednanie s človekom ako s handrou.