Bývalý zamestnanec Pred 7 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vsetko ! Excelentna spolocnost. Chut pracovat, Vyborny kolektiv, vedenie ...

Negatíva firmy

NIe su.

Ďalšie recenzie firmy Dell

Dell - 11.03.2024

Work Life Balance

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Work Life Balance, HO. Mam skveleho manazera ktroremu nezalezi na tom kedy som online ale ci je spravena robota. Neriesi mikromanazment a ked ide vsetko ako ma ani neviem ze mam sefa. Ked sa vyskytnu problemi zaujima sa o veci a vie sa za nas postavit a prefektne odkomunikuje dalej na vyzsi manazment. Ked sa vyskytnu problemy doma a treba behat s detmi po doktoroch nikdy to nebol problem a citim ze v tomto smere je nasa organizacia naozaj uprimna a zalezi im na tom aby sme mali dobre. Mozno mam len stastie na manazera a team ale naozaj nemam co vytknut. Co sa tyka prace, citim podporu ked pridem s niecim novym a mozem riesit veci tak ako uznam za vhodne. Nebrania mi v sebarealizacii, prave naopak podporuju ma ked sa chcem v niecom zdokonalovat.

Negatíva firmy

Komplikovane procesy, teamy/ ludia pracuju vo svojich "silos" a casto lava ruka nevie co robi prava. Riesenie jedneho problemu vytvara problem niekde inde. Zastarale systemy a rozdeleny end-to-end proces cez rozne systemy ktore spolu nekomunikuju. Ale keby bolo vsetko super nemali by sme robotu :)

Odporúčanie pre management

Moj management je super nemam co vytknut

Súčasný zamestnanec Pred 10 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Praca ako taka ma naplna, je dobra, zaujimava. V inych krajinach sa k zamestnancom sprava skutocne s respektom a ohladuplne. No len to nase Slovensko je take svojske...

Negatíva firmy

Slovensky manazment riesi veci slovensky. Vela toxickych ludi, velmi vela na vysokych poziciach. Odbory utlacane. Typicke pre slovensky manazment, nezastavaju sa vlastnych, ba na ich chrbtoch buduju svoje kariery. Skoda... a nie, family friendly to vobec nie je, pokial mate smolu na manazera. Su aj dobri manazery, ale nie je ich vela. Zvysovanie platov hlboko pod mierou inflacie aj v porovnani s ostatnymi firmami vo fachu.

Odporúčanie pre management

vymenit

Dell - 16.04.2020

Chaos a ignorancia

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

* siroke spektrum mimopracovnych aktivit * moznost komunikovat v anglictine a inych jazykoch

Negatíva firmy

* nakladaju ludom az kym neodidu, hlavne ze life balance je medzi firmenymi hodnotami * bud sa naucis posuvat pracu dalej na niekoho ineho a chvalit sa cudzim perim, alebo robis od svitu do mrku * ludia sa snazia za kazdu cenu zviditelnit - aj na ukor druhych, arogancia, vzajomne obvinovanie sa a intrigy su v mnohych timoch sucastou ich kultury * zamestnanci pracuju so zaostalymi pocitacmi a softverom - xkrat denne zamrznuty pocitac a padnuty softver je normalka * prava ruka nevie co robi lava, totalny chaos, ignorancia a zbavovanie sa zodpovednosti na vsetkych leveloch