Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Zamestnanci Raiffky sú vlastne zamestnanci Tatra banky. Začat na pozícii poradcu RB odporúčam každému kto chce na sebe pracovať, rozvíjať sa či už osobnostne alebo kariérne. Nesúhlasím s tým, že ľudia sú pre banku len číslo. Banka má kvalitné školiace programy, zamestnanci si pomáhajú, radia a snažia sa,aby sa v pobočke cítil každý príjemne. Tatra banka je pre ľudí, ktorí chcu spoločne plniť víziu zamestnávateľa.Ak nad prácou uvažujete a čítate tieto príspevky neváhajte poslať životopis a urobiť si svoj názor.

Negatíva firmy

Za 6 rokov som nenašla.

Ďalšie recenzie firmy Tatra banka

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

neexistujú

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

mzda príde vždy načas (aj keď jej výška je žalostná)

Negatíva firmy

v práci ste celý deň, od rána do večera

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Transparentnosť odmeňovania a jasné zadefinované ciele, Otvorenosť v komunikácií s nadriadeným a dokonca priamy kontakt s členmi predstavenstva, Vypočutý názor či návrhnuté riešenie (TB si tieto veci sama pýta), Široké možnosti vzdelávania a kariérneho rastu....práca v banke má jasné zadefinované hodnoty, ktoré vytvárajú miesto kde sa cítite dobre a kde sa chcete uplatniť, lebo veci ktoré sa robia dávajú zmysel. Nepíšem tu o veciach ako sú napríklad benefity, pretože tých sú "desiatky" a sú len čerešničkou na tom všetkom.

Negatíva firmy

Žiaľ v TB nemôže pracovať každý.....pretože neochotný, lenivý, sebestredný individualista, či povrchne zmýšľajúci človek sa určite v TB neuplatní.