Súčasný zamestnanec Pred 6 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Som sucasny zamestnanec tejto "uzasnej" firmy. Jedna vec, ktora robi Tesco vynimocnou, je absoluta nekompetentnost ludi. I na tak vysokych poziciach ako je oblastny riaditel, su zamestnani absolutne nevzdelani a nekompetentni ludia, ktori skor vyzeraju, ze pred Tescom zobru peniaze, nez, ze ho vedu. Absolutni sedlaci bez zakladov slusneho spravania, nevedia ani len podakovat ci odzdravit - Neklamem ani nezarartujem, myslim to uplne vazne. Co sa tyka samotneho (ne)fungovania firmy, nikdy nic nefunguje, ziadna novinka nie je dnom spustenia pripravena na plnohodnotnu prevadzku a od sameho zaciatku ju sprevadzaju tie najroznejsie, aj uplne primitivne problemy, ktore by v normalnej firme vedela vyriesit aj upratovacka, ale hlavne by taka situacia nenastala, kedze funkcnost by bola otestovana este pred spustenim. Eticka linka, ktora sa tvari, ze sa nu mozete obratit pri neetickom konani, existuje len "naoko" a nahlasene problemy neriesi. Ak si niekto mysli, ze vdaka vysokej inteligencii a zrucnostiam sa docka karierneho rastu, je na omyle. Inteligenciu tu totiz vedenie nema schopnost vnimat, nakolko takmer nikto tam nema IQ vyssie ako 90. Naozaj som na tejto firme za tych niekolko rokov nenasiel nic pozitivne a moje posobenie v nej sa blizi ku koncu.

Odporúčanie pre management

Nemnožte sa, prosím. Vďaka.

Ďalšie recenzie firmy Tesco

Tesco - 30.03.2024

Zly zamestnavatel

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava

Negatíva firmy

Nevazia si pracu zamestnanca,vyzaduju od neho vela...Poniektory veduci by si mali prejst skolenim slusneho spravania voci ludom a zamestnancom..Manazeri a oblastny sa spravaju strasne,nezaujimaju ich zamestnanci,len cisla a trzby...cele zle

Súčasný zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava

Pozitíva firmy

Páči sa mi,že veľa poskytujú benefitov mohli by ešte stále podnikať akcie aby to ľudí viac zblížilo, keď to bolo bolo to super človek vypol.Ale páči sa mi to že nám poskytuje ovocie,kadejaké odmeny.Vedenie MNG aj iné sú super.

Negatíva firmy

Tiež by mohli odmeňovať ako počas korony finančnou sumou aspoň raz dva krát ročne človeka peniažky navyše by potešilo za odvedenú super prácu.

Súčasný zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava

Pozitíva firmy

V porovnaní s konkurenciou pomerne slušný plat, zamestnanecká zľava

Negatíva firmy

Aplikácia ktorá viac nefunguje ako funguje, časté technické problémy, s tým súvisiace sťažnosti zákazníkov. Aplikácia predstavuje oproti konkurencii (Lidl, Coop Jednota) doslova pravek, čo je na spoločnosť takéhoto formátu neskutočná hanba. Firma DoDo ktorá doručuje online nákupy jedným slovom katastrofa, robí Tescu iba zlé meno pred zákazníkmi, v logistike som kedysi robil a v serióznej firme by si spoločnosť DoDo nezarobila ani na slanú vodu,

Tesco - 29.01.2024

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 3 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

viete si nájsť dobrý kolektív

Negatíva firmy

vedenie obchodu sa absolútne nevedia správať k svojím zamestnancom ( treba asi spraviť školenie slušného správania sa voči zamestnancom), zamestnancom dávajú toľko roboty že ani 5ti by to za jednu smenu nestihli, sami nerobia nič len sedia v kancelárií. Nehovorím o tom aké harmonogramy sa robia že je jeden človek na smene max 2 a tí majú robiť všetko. Nehovorím o tom ak je niekto na PN alebo OČR to už ste tam absolútné sám, nikomu sa nedá smena prehodiť aby tam bol aspoň ešte niekto. Lebo ty to zvládneš aj sám 10 robôt ..10tich ľudí . A keď je niečo zle samozrejme za všetko môžete vy.

Odporúčanie pre management

školenie slušného správania voči zamestnancom, sú tak isto ľudia ako vy. Viac pomáhať na obchode nie len sedeť na r...

Súčasný zamestnanec Pred 7 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Plat na cas

Negatíva firmy

Firmu zaujima len zakaznik cize peniaze, zamestnanec sa moze aj roztrhnut.

Tesco - 06.09.2023

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Bratislava

Negatíva firmy

Tesco ma už svoje pekné časy za sebou,pracujem v tejto firme už zo 20 rokov,ale takýto bordel ako je tam teraz ešte nebol,prázdne regále,nemá kto vykladať,nemá kto sedieť v pokladni,nemá kto upratovať,tzv.menezeri neschopný,otrasné správanie,no nedávam tomu už veľa a Tesco skončí.

Bývalý zamestnanec Pred 9 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

nič (výplata načas je samozrejmosť, nie privilégium čiže to ako pozitívum nerátam)

Negatíva firmy

ako na pracovníka na nižšej pozícii je na vás neustále vyvíjaný extrémny tlak. zo strany zákazníkov a takisto zo strany vedenia... všetko je vždy len vaša chyba a za všetko má zle len zamestnanec... zákazníci sú kapitola sami o sebe, o ich IQ radšej pomlčím... neustála potreba pomoci pri samoobsluhe, 90% zákazníkov ani nevie ako nájsť a nablokovať si rožok no a teraz k práci samotnej - chcú po vás aby ste robili všetko, a rýchlo a nezaujíma ich že za určený čas sa také množstvo práce stihnúť nedá... neustále na vás tlačia aby ste pracovali na 120% a za každú malú chybyčku dostanete napomenutie ako keby ste spravili niečo vážne, nedajbože si dovolíte zabudnúť na jednu vec z milióna ktoré vám nakázali spraviť, to je čistá katastrofa a vy ste ten najhorší vedúce pracovníčky a manažéri by si mali uvedomiť že nie všetko sa dá stále vkuse robiť perfektne na 100% a popritom ešte stíhať milión iných vecí z roboty vždy prídem naštvaný, unavený, frustrovaný, fyzicky vyčerpaný... a ešte im je málo a stále na vás budú tlačiť... zámerne zamestnávajú málo ľudí a nútia vás robiť nadčasy a ak odmietnete tak vás zdrbú za to že nie ste "tímový hráč" a že chudák vedúca ostane na zmene sama.... nooo mali ste na to myslieť keď ste nabrali tak málo ľudí že sa nič nestíha viac ako rok v tescu nevydržíte ak nie ste človek bez chrbtovej kosti ktorý dokáže prijímať urážky od vedúcich a vnucovať sa manažerom... táto robota vás zničí a vycicia z vás posledné zvyšky nádeje ktoré ste mali pre ľudstvo končím, dovidenia a prajem manžerom aby pocítili tie straty ktoré si sami spôsobujú svojimi čím ďalej tým viac hlúpymi rozhodnutiami

Odporúčanie pre management

Odporúčanie pre manažment? Správajte sa k zamestnancom ako k ľuďom!!! My nie sme stroje !!!

Tesco - 11.08.2023

Celé zle

Súčasný zamestnanec Pred 9 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Negatíva firmy

Vedenie Správanie manažérov k zamestnancom Malo zamestnancov Filozofia firmy- všetci všetko a najlepšie hneď Slabá výplata na to koľko sa človek musí narobiť Neochota vedenia a manažérov

Súčasný zamestnanec Pred 10 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Načas výplata Úžasný prístup

Negatíva firmy

Že poloprázdne regále máme

Tesco - 26.03.2023

Dobry zamestnavatel

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata načas Zamestnanecké výhody Dobre plánovanie zmien

Negatíva firmy

Všetci všetko a hlavne rýchlo Čiže nič nieje spravené poriadne

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

plat na čas

Negatíva firmy

Chcú po vás aby ste robili všetko a stíhali naraz aj vykladať, aj zlacňovať, aj zároveň obsluhovať pokladne + samoobslužné pokladne aj upratovať a to všetko prosím pekne máte stihnúť za hodinu. Manažment kompletne odtrhnuty od reality, po jednom človeku chcú aby stihol za hodinu urobiť prácu ktorá by trvala 2 hodiny trom ľuďom!

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Milá a ústretová manazerka len škoda ze má kolo seba falošných vedúcich čo sa týka samotná samotnej manazerky je milá príjemné vystupovanie.

Negatíva firmy

Negatívum tejto prevádzky sú sú samotný vedúci smeny s nakupcom tovaru.ktorý sa hrá na manazera.Vedúci nevedia ocenit prácu ľudi s ktorými su na smene..Dobre sa majú iba tí ktory sa im vedia vnucovat..Je to práca ideálna v super prostredí kde má človek moznost stretnút mnohých ľudi..Velke plus je pravidelná výplata.a práca v dobrom kolektíve...Tesco knm by bolo iné inak by napredovalo keby bolo vystupovanie a jednanie týchto štyroch ľudi ine..ked ich to nebavi nech tam nepracujú...zákaznici sa stazovali na vystupovanie a jednanie zamestnancov..

Tesco - 28.10.2022

Arogancia

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Skoro nič

Negatíva firmy

Arogancia nadriadených, neúnosné pracovné povinnosti , neustále obviňovali ze strany manažérov, porušovanie zákonných podmienok 3 víkendy v práci, zima na pracovisku max 12 stupňov, nedostatok termo oblečenia, ak bolo tak v nedostatočnej kvalite, obuv spôsobila mnohým zdravotné problémy plesne , nedostojne správanie manažérov.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Jediné pozitívum bol prijemny kolektiv to musim uznať velmi priateľskí ľudia a to, že boli ochotní prispôsobiť smeny podla dohody.Aj to nie každému.

Negatíva firmy

Vedenie,prava ruka nevie čo robi ľava.Neprimerane rozdelenie pracovnych povinnosti a zasadnutie si na tzv slabšich zamestnancov ( kolegyne ...využivali ich strach zo straty zamestnania na manipulaciu s nimi).V pripade všho odchodu z firmy si nevedia uzavrieť papiere a aj po mesiaci vas ešte budu otravovať aj napriek chybe z ich strany sa ospravedlnenia nedočkate.Za mna absolutne nie .Čo ma zarazilo hneď na začiatku pri školeni bolo opakovane a neustale apelovanie na to , ako zamestnanci kradnú a podobne,školenie o BOZP katastrofa.Školitelka sa pozerala niekde do stropu ,mala arogantne poznamky a test prebehol asi tak že nadiktovala a vkuse pozerala na hodinky .

Odporúčanie pre management

Nepovyšovať sa nad zamestnancov, brať ohľad na fyzické schopnosti pri rozdeľovaní práce !Naučiť sa rozdelovať na smenách aj počet zamestnancov nie ,že jeden deň sa tam o seba potkyname a druhý nema kto pomaly robiť a nahaňajú nas tam ako ovce- sťažovali sa aj zákazníci!A my ako zamestnanci im ťažko vysvetlime prečo ich nema kto obslužiť a prečo su rady na pokladni keď tam robia vystresovani brigadnici.A mohli by ste trochu mať aj uctu k tým aspoň dlhodobejším zamestnancom.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív

Tesco - 06.07.2022

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Moja práca ktorú teraz robím ma baví rada robím s ludmi.

Negatíva firmy

Niektoré uhundrane a drzé kolegine, ktoré sa nevedia spravat ku nám ani k ludom.

Tesco - 23.09.2021

Odporúčam

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Príjemný kolektív, Dobre pracovné podmienky a plat

Negatíva firmy

Vsetko v poriadku

Tesco - 28.07.2021

Tesco ...

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Jedine kolektív zamestnancov, ktorí spolu vychádzali veľmi dobre a veselá atmosféra na pracovisku.

Negatíva firmy

Neustále znižovanie počtu zamestnancov. Slabé vedenie prevádzky s nedostatkom skúseností. Tlak vedenia na prevadzky a zvyšovanie výkonu. Všetko išlo na úkor kvality. Asi by sa mali zamyslieť nad tým kde je chyba a nie všetko hádzať na svojich zamestnancov, ktorí musia robiť pod tlakom.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Príplatky za víkendy, ale tie keby nemuseli dávať tak ich ani nedajú...

Negatíva firmy

Idú z vás zodrať za pár šupov, v súčasnej situácii si človek nenavyberá, dajú vám minimalku, chcú od vás aby ste ťahali čo najviac hodín. Osobne keby som mala ísť robiť na TPP,tak fakt len z veľkej núdze. Tesco veľmi veľmi zlý zamestnávateľ. Ešte aj keď bola korona žiadne príplatky navyše ani nič až po polroku či roku pár šupov. Otras fakt... Vedenie ako kde ako kto natrafí, až na jednu vedúcu tak inak nič moc. Chcú od vás aby ste všetko vedeli, či kasa, či pekáreň, či samoobslužné pokladne. Proste človek na všetko. A nedajbože sa dostať do expresu tak tam dupľom. Pri kase keď neponuknete registráciu tak je zle. Neustále chodia kontorly, čistá buzerácia. Ako zamestnávateľa určite neodporúčam!!!!

Tesco - 02.07.2021

Hodnoteni

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Negatíva firmy

Zložité postupy ustavične znižovanie počtu zamestnancov hrozne vedenie

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat v dohodnutom termine Gastrolistky

Negatíva firmy

No musite zazit:) deti "manazeri prevadzok" sa nevhodne spravaju k zamestnancom. Zoberu hocikoho kto ma pocit ze je manazer a tak to aj vyzera. Ziadna ucta k cloveku. Prace sa netreba bat a treba si ju urobit, no dieta by som tam brigadovat neposlal. Myslim si ze . No ved skuste sami:)

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Plat, homeoffice, politika firmy a ročne hodnotenie.

Negatíva firmy

Bola som svedkom rodinkarstva, avšak to neznamená ,že aj nám "bez znamosti" sa nedá ísť hore. Podpora od nadriadených určite je :)

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

včas vypalta

Negatíva firmy

Nik tam už nechce robiť,veľmi zle prostredie,postup len na základe známosti,na všetko zložité postupy,bezvýznamné audity bez žiadneho vyznamu

Pozitíva firmy

Benefity,plat na čas,dostupnosť tovaru,ústretovosť,porozumenie,vzdelávanie a moznost kariérneho rastu atď.

Negatíva firmy

MHD zastavka zrušená

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- vo firme mozete lahko postupovat a karierne sa vypracovat

Tesco - 21.09.2020

Priemer

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

pravidelny prijem kolektív

Tesco - 09.09.2020

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Mojich pár kolegov

Negatíva firmy

Vedenie

Tesco - 20.12.2019

Drina

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív.

Tesco - 01.08.2019

Proste Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Klasická robota

Tesco - 24.07.2019

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Malo zamestnancov

Tesco - 30.04.2019

Dá sa

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Celkovo hodnotím firmu pozitívne. Dá sa s nimi dohodnúť na dochádzku. Vychádzajú v ústrety Matkách s deťmi.

Negatíva firmy

Nízky plat, benefity

Tesco - 07.03.2019

No

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Nenáročná robota

Negatíva firmy

Malo smeny

Tesco - 27.02.2019

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Negatíva firmy

Nepáči sa mi prístup nadriadenych

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- Výplata vždy načas, - výborné platové ohodnotenie, - jednoduchá práca za pokladňou alebo vykladanie tovaru

Negatíva firmy

Nepoznám

Tesco - 07.02.2019

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Možnosť dohodnut sa na smenach

Negatíva firmy

Manazeri nie su vyberani na zaklade skusenosti, ale podla znamosti

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Zoberu vas kedykolvek. Pozitiva som bohuzial po tych rokoch co som tsm robila uz ziadne nenašla :/

Negatíva firmy

Skoro ziadna firemna kultura. Retazec melie z posledného, uz tam nikto nechce robit.

Tesco - 06.02.2019

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dokopy nic

Negatíva firmy

Zlý sociálny program

Tesco - 06.02.2019

O tescu

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vyplata chodi vcas manazeri su v pohode a celkovo je tam kludna atmisfera

Negatíva firmy

Na tescu nic zle nieje ale na zamestnancoch rannej smeny je to zle co vrha spatny tien na Tesco

Tesco - 04.02.2019

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Všetko - prístup k zamestnancom a zákazníkom, vedenie, vzťahy ...

Tesco - 25.01.2019

Medziludske vztahy

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovna doba

Negatíva firmy

Slabe platy. Vsetci robime vsetko a niektori zamestnanci sa uprednostnuju pred inymi.

Tesco - 18.01.2019

Dobrý manažér

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Na firme, dohoda o práci

Negatíva firmy

Mienani ľudí, manažérov vedúcich

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Na firme sa mi páči, že majú príjemný prístup aj k brigádnikom a snažia sa ich začleniť do kolektívu.

Negatíva firmy

Čo sa týka negatív, každá firma určite nejaké má, ale ja som sa tu nestretla so žiadnymi.. Mala som skvelý kolektív.

Tesco - 10.01.2019

Spokojnosť

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Moznost si vybrat kedy pracovat prijemny kolektív

Negatíva firmy

Mozno niekedy viac prace ale to patri k tomu

Tesco - 10.01.2019

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Jedine pozitívum je, že výplata, aj keď onicom, príde presne podľa zmluvy

Negatíva firmy

Správanie k zamestnancom, benefity, mzda

Odporúčanie pre management

Vymeniť management, všetko ide dole vodou za posledné roky

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Výplata mzdy na čas, dobré medziľudské vzťahy, možnosť kariérneho rastu, riešenie problémov priamo na pracovisku, dresscode

Negatíva firmy

Zlá organizácia, málo školení

Odporúčanie pre management

Viac sa stretávať s ľuďmi z obchodných prevádzok, viac komunikácie (pochvala za dobré odvedenú prácu), robiť viac teambuildingov kde sa stretnú všetci kolegovia nie len pár, formovať vzťahy v rámci obchodu aj s tými s vedenia.

Tesco - 31.12.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Pracovné prostredie, atmosféra na pracovisku, dodržiavanie zákonníka práce, bezproblémové využívanie zákonných nárokov na paragraf - pri návšteve lekára, čerpanie dovolenky podľa dohody so zamestnávateľom, dodržiavanie pracovnej doby a čerpanie prestávky počas pracovnej smeny.

Negatíva firmy

Veľmi nízke benefity v oblasti finančných odmien pre zamestnancov - pracovné výročia, vianočné odmeny. 13. plat vo firme neexistuje. Zvyšovanie platov prebieha iba v reakcii na zvýšenie minimálnej mzdy.

Odporúčanie pre management

.

Tesco - 29.12.2018

Spokojnost

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata kazdy mesiac na cas, rozne benefity, vyhody, gastrolistky.

Negatíva firmy

Benefity pre zamestanco by mohli byt vyssie a hlavne pre tych dlhodobo zamestnanych ( niekolko rokov )

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Každý má možnosť kariérneho postupu

Negatíva firmy

Zlozite procesi ktoré by sa dali robiť jednoduchsie.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

sociálna politika spoločnosti, zodpovedný prístup k životnému prostrediu a plytvaniu potravinami

Negatíva firmy

nie sú

Tesco - 26.12.2018

Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektív pracovníkov

Negatíva firmy

Prístup managera predajne

Tesco - 25.12.2018

opis

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

stabilita

Negatíva firmy

socialny , bonusovy system

Tesco - 21.12.2018

Cas

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovný čas a aj keď je výhovorky a tlak aby robil človek inak.hlsdsju že vyhovujú matkám s deťmi......

Negatíva firmy

Obrovský tlak vedenia.neseriozne jednanie

Tesco - 21.12.2018

Cele zle

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

System a la prior

Tesco - 19.12.2018

Kolektív

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Moderné vychytávky a dobrý manažment

Negatíva firmy

Drzý a vulgárny kolegovia, lenivý a ohovárajú všade kde sa dá

Odporúčanie pre management

Viacej tlačiť na ľudí ich prácu a správanie

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Je to svetoznáma firma v ktorej sa pracuje v čistých podmienkach, výplatou na čas.

Negatíva firmy

Práca s bremenami, nekompletne poskytnutý pracovný odev

Tesco - 13.12.2018

pozitivna firma

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

pristup k zamestnancom

Negatíva firmy

nič

Tesco - 09.12.2018

Zmena je život

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Už iba to, že výplata je načas.

Negatíva firmy

Stres, rodinkárstvo, nátlak, využivanie

Odporúčanie pre management

Lepšie sa správať k zamestnancovi, vážiť si ho ako človeka, byť ľudskejši, nestresovať a nezneužívať svoje postavenie.

Tesco - 09.12.2018

Ústretovosť

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Milí mladí ľudia a proliatelskí

Negatíva firmy

Zlá pracovná dostupnosť na spoje autobusu

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ľahká práca, super kolektív

Negatíva firmy

Nadriadení sú voči podriadeným povýšenecký. Dávajú nám robiť prácu, ktorú majú robiť oni.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Benefity (stravovanie,zamestnanecká zľava,vianočné príspevky)

Tesco - 01.12.2018

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pracovná doba, výplaty načas, čisté prostredie, bonusy, záujem o zamestnanca, záujem zamestnávateľa o zákazníka

Negatíva firmy

Som spokojná

Tesco - 29.11.2018

TESCO

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý prístup zamestnávateľa k zamestnancom

Negatíva firmy

Ok

Tesco - 28.11.2018

Bolsom spokojný

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív,príjemná atmosféra,dobré platene

Tesco - 21.11.2018

Brigada

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Negatíva firmy

Zlý kolektiv

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Výplaty vždy načas

Negatíva firmy

Slabšia komunikácia a benefity.

Tesco - 20.11.2018

Tesco ako firma

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vedia byt ústretový Keď sa zle cítite tak vás pošlú domov

Negatíva firmy

Púšťajú brigádnikov kedy sa im zachce Zima na predajni

Tesco - 17.11.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobra starostlivost o zamestnancov, ustretovy pristup, slusne spravanie.

Negatíva firmy

nemam vyhrady

Tesco - 17.11.2018

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kariérny rast

Negatíva firmy

Žiadne

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vždy vychádza v ústretí nikdy som nemala žiaden problém s nimi

Tesco - 04.11.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Dáva dobu neurčitú, prispôsobuje sa dochádzku zamestnancom

Negatíva firmy

Rovnaké finančné ohodnotenie starých a nových zamestnancov, chyba dochádzkový bonus, malo benefitov

Tesco - 28.10.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata nacas.stravne listky. Staroatlivost o zamestnanca

Negatíva firmy

Neustale tlaky a stres'priorita na audity a nezmyselne veci a nie na zakaznika

Tesco - 27.10.2018

zial

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

dobry plat, 5 hodin prace ( i ked bez prestavky, max nejake wc a nakup za 5min )

Negatíva firmy

i ked im razne poviem niekolko krat ze určity den nemozem robit, tak stale volaju na ten určity den či nemozem a snazia sa ma presvedčit. A ked poviem ze aky den chcem robit tak mi but povedia ze je to obsadene alebo proste mi len povedia ze nie a nezavolaju mi aj 3 tyzdne. Potom z toho vyjde to ze mam za jeden mesiac 2 smeny.

Tesco - 25.10.2018

tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ze mi vyhoveli zo zmenami.

Negatíva firmy

Male platy.

Tesco - 24.10.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Moznost karierneho rastu, flexibilny pracovny cas, charita

Negatíva firmy

Benefity, v porovnaní s inymi firmami sú velmi slabe, nízka mzda, málo zamestnancov na vela práce

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektív.

Negatíva firmy

Riaditeľ.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Páčilo sa mi že bola k dispozícií jedálen ,poukazky pre zamestnancov ,party pre zamestnancov .

Negatíva firmy

Nepacil sa mi pristup k mladsim rocnikom a to tak ze mamicky s detmi mali akoby väcsi narok mat ranne smeny ako ti co deti nemali .A ani to sa mi nepacilo ze sa vedenie nevedelo zastat zamestnanca ked nejaky zakaznik neopravnene utocil na pracovnika ..za kazdu cenu lebo zakaznik je najviac ? Ale zas by to malo byt vsetko s mierou.A ked ma clovek volno a otravuju vas z prace ci nepridete lebo zas niekto neprisiel ,to je tiez otravne a hodne .

Odporúčanie pre management

Viac myslite na zamestnancov ...to vdaka nim firma stoji .

Tesco - 18.10.2018

Doklad tovaru

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobry kolektiv super praca

Negatíva firmy

Nic

Tesco - 15.10.2018

Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Možnosť navoliť si pracovné dni/čas ako brigádnik

Negatíva firmy

Nepocítila som žiadne benefity od firmy ako zamestnanec/brigádnik

Tesco - 10.10.2018

Super práca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ráno sa teším do práce. A som rada že som prišla pracovať do Tesca. - teplé vynikajuce obedy; super kolegyne ; vynikajuci riaditel a ešte lepšia vedúca. ????

Negatíva firmy

Silná klimatizácia.

Tesco - 09.10.2018

Som spokojná

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Viac bonusov

Tesco - 08.10.2018

Postrach

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zľavy

Negatíva firmy

Minimálna mzda, nepriaznivé prostredie

Tesco - 06.10.2018

Praca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vzdy sa da dohodnut na pracovnom case, zamestnanecka karta, zatvorene prevadzkt pocas mimoriadneho sviatku

Negatíva firmy

Nevazia si dlhorocnych zamestnancov, plat, nizke naroky na zamestnancov, slabe vianocne bonusy

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Ustretovost a moznost karieroveho rastu

Negatíva firmy

Nemam co negativne napisat mam len pozitivne skusenosti

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Platba výplaty načas, vedia čo je dovolenka pnka a podobne sú ústretoví ale to je všetko o ľuďoch nie o firme

Negatíva firmy

Prehadzovanie smiem

Tesco - 26.09.2018

Podpora

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Karierny rast, dobry kolektiv, vela sa da naucit

Negatíva firmy

Male platy, nedostatok zamestnancov

Odporúčanie pre management

Zvysit platy vsetkym a viac sortimentu

Tesco - 25.09.2018

Príjem tovaru

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

S prácou celkovo som veľmi spokojný

Negatíva firmy

Plat by mohol byť samozrejme vyšší

Tesco - 24.09.2018

Stred

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

home office, pekné pracovné prostredie

Negatíva firmy

málo benefitov, nízke platy

Tesco - 18.09.2018

Ff

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Pracovné oblečenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý kolektýv

Negatíva firmy

Prístup k niektorým veciam

Tesco - 18.09.2018

Plat

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Stály plat, blízko domu

Negatíva firmy

Plat

Tesco - 18.09.2018

Fresch

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Profesionálny prístup

Negatíva firmy

Že je tam zima

Tesco - 16.09.2018

Tesco store

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Peniaze na účte každý mesiac načas Ústretový zamestnávateľ Super kolektív Dobre platená brigáda Zabezpečené pracovné oblečenie

Negatíva firmy

Žiadne

Tesco - 15.09.2018

Skvele

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Praca

Negatíva firmy

Kolektiv

Tesco - 10.09.2018

Tesco-DC

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Peniaze vzdy na cas,mozny karierny rast.

Negatíva firmy

Striedanie zmien(denna-nocna), pred sviatkami velky tlak na zamestnancov,zamestnavaju agentury, ktore nepreveruju svojich ludi..

Tesco - 09.09.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Páči sa mi že sa dá dohodnúť na pracovnom čase keď človek potrebuje niečo vybaviť. Taktiež mame super kolektiv

Negatíva firmy

Otváracie hodiny do 24:00

Tesco - 07.09.2018

Upratovacka

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ze som medzi ludmi

Negatíva firmy

Otvorene do 22.00

Tesco - 03.09.2018

Pozitivna recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

-tempo rychlost a kvalita prace ma motivoju podavat vysledky. Karierny rast perspektiva do buducnosti podavat vykony.

Negatíva firmy

Niekedy buzerovanie zbytočne od managerov menej pozotivneho. Vidiet snich stres iked by mali byt viac odolny voci stresu riaditel pohode.ustretovy centralne zmeny nam neustale menia rutiny niekedy aj zbytocne ludia co nikdy nerobili v praxe a vychadzaju len spoza analizov stratov a trzieb a na ludi nepozeraju ale inaksie som spokojny vo firme.

Tesco - 03.09.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Iba to že sme dobrí kolektív

Negatíva firmy

Prvom rade plat úplná o ničom. Druhom rade menezment tlači buzeruje ľudí čaká neviem aké zázraky zatie peniaze a tie úplne nezmyselné pravidlá.

Odporúčanie pre management

Tesco

Tesco - 30.08.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Vynovené kancelárie v strednej Európe, kazdy ma notebook a mobilný telefon bez ohľadu na pozíciu, 10% zlavy na všetok tovar Tesco. Príjemný kolektív a moznost karierneho rastu.

Negatíva firmy

Firma by mohla lepsie mzdovo ohodnotiť a niekedy časová tieseň a stres.

Pozitíva firmy

Skvelé správanie sa nadriadených. Flexibilný pracovný čas pre študentov. Skvelý kolektív. Zamestnanecké zľavy.

Negatíva firmy

Psychicky ťažká práca. Nižšia mzda.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Sudrznost poctivost

Tesco - 27.08.2018

top

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

ustretovost

Negatíva firmy

kolegovia niektori

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zelene kurcata

Negatíva firmy

No kde by som zacal ,zacnem tym ake maju podmieny zamestnanci,horsiee to uz moze byt ,len v Severokorejskom pracovnom tabore alebo v Gulagu.Cez prestavku vas nepustia mimo areal na cerstvy vzduch ,do prace si nemozte brat ziadne peniaze ,nemozte mat mobil ,nemozte si kupit jedlo inde ako v ich tesko jedalni ,pred kazdy jednym prejdenym do inec casti objektu sa musite pipat na nejakom cudesnom senzore ,nedovolia vam ani kupit si vodu a napit sa pocaspracovnej doby....prejdeme ku samotnej budove a jej zariadeniu:jedna sa tak o 70 rocny socialisticky skanzen,hajzle su spinave o...e ako na hlavnej stanici a neda sa splachovat ,pod regalmi behaju potkany a v regaloch nesedi skoro ziadna cenovka ,nieco ako Bagdad po nalete stihacky....prejdeme ale ku samotnym zamestnancom na poziciu tesco mobile v centre BA kde je najviac turistov a ludi zo zahranicia daju ako SEFKU predajne 17 rocnu nekompetentnu p..u ktora sa nevie po anglicky opytat ani ,,can i help you " a pyta sa ci sa pise pridavne meno pekny v jednotnom cisle s i alebo s y, lebo ona je vraj dizgrafik,ako skoro som odpadol, to nevymyslis to je tesko.robite len Hanbu Bratislave k....i z...i...dalej by som uviedol do povedomia ludi samotnych manazerov ,jedna sa o vykvet narkomanov gayov .Tak ako nevedala po anglicky ,,veduca" predajne tesco mobile nevedeli po anglicky dvaja z troch vraj ,,manazerov" .....totalne nekompetentni ludia ktory sa pocas mojho skolenia rozpravali o tom ze vraj kazdy ich kamarat na autoskole bol bud nafajceny alebo napity.

Tesco - 24.08.2018

Moja práca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Spokojnosť, stabilita,rozvoj

Negatíva firmy

Ak v nej pracujú ľudia, ktorý si nevážia prácu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Okrem kolektívu benefity a multisport karta.

Negatíva firmy

Prílišná ústretovosť zákazníkom...

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- firemná párty - ďalšie pozitíva firmy vymizli po reštrukturalizácii v roku 2017.

Negatíva firmy

- neprofesionálni zamestnanci na vyššých pozíciách, časté nekorektné správanie zo strany manažérov - zdĺhavé riešenia problémov na prevádzke - neschopný support - zamlčovanie informácií, ktoré sa týkajú zamestnancov - rušia uväzky zamestnancov ako sa im zachce - nemožno vyjednávať o plate - zamestnávateľ plánuje zamestnancom polovicu dovolenky bez dohody( áno, má na to nárok..) - personálne oddelenie neschopné riešiť problémy a podávať správne informácie - firma si viac hýčka zákazníkov ako zamestnancov - neschopnosť nastavenia optimálnej teploty na pracovisku - zrušená väčšina odmien na výročia ( práca zamestnancov väčšinou nieje ocenená ani ústne) - príšerné jedlo v jedálni, pitie sa čapuje z plesnivých nádob - kancelárie presunuté na predajnú plochu - zamestnanec sa v rušnom prostredí nemôže naplno venovať povinnostiam, časté vyrušovanie zo strany zákazníkov - krádeže v zamestnaneckých šatniach - upratovacia firma ( externá) zamestnáva vysoko neprispôsobivých občanov, feťákov alebo BEZDOMOVCOV - Tesco tento problém vraj nevie riešiť - rodinkárstvo - zrušenie športových podujatí - a mnoho, mnoho ďaľších.

Tesco - 17.08.2018

Ja som spokojna.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Viem ake su moje povinnosti, výplata načas, benefity. Da sa stále dohodnuť pri nečakanej udalosti možnsť voľna.

Negatíva firmy

stále dosť nízke mzdy za vykonanú prácu

Odporúčanie pre management

Všímať si zamestnancov ktorí robia viac ako ostaný a primerane ich ohodnotiť

Tesco - 16.08.2018

Zla skusenost

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

moznost volby pracovnej doby (cas aj den)

Negatíva firmy

neustala kritika, slabe zaucenie, neprijemne prostredie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

-organizovanosť práce -primerané požiadavky na brigádnikov -dobré zaškolenie -plat vždy načas a presne -mňa osobne sa to nedotklo, ale páčili sa mi rôzne oznamy na spoločne trávený čas zamestnancov organizovaný firmou, zľavy pre zamestnancov

Negatíva firmy

-zlá komunikácia medzi úsekmi (môj vedúci sa rozhodol ukončiť so mnou pracovný pomer, ale ---personalistka so mnou v ten istý mesiac riešila predĺženie zmluvy) -v mojej konkrétnej prevádzke dosť zle riešený zamestnanecký vchod a tým sťaženie podmienok príchodu do zamestnania, ktoré bolo elektronicky monitorované na sekundy (ak ste sa "pípli" o sekundu neskôr bolo potrebné vraj odrobiť 15 minút navyše)

Tesco - 15.08.2018

celkové hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

+ výborný kolektív + nenaročná práca +dobre platene pracovne miesta + svelý pristup k zamestancom

Negatíva firmy

-nepravidelná pracovná doba -rôznorodý zákaznici (občas nepríjemný )

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Športové hry, obedy za 1€, akcie na Mikuláša, fajn park pre deti ktorá si výlet nemôžu dovoliť

Negatíva firmy

Práca v noci po jednom, malo benefitou, manažment nevie povedať dobrý deň ako sa máme ide to, nátlak že hneď teraz rychlo

Tesco - 15.08.2018

Neviem

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Malo pracovnikov a od teba chcu aby si vypustila dušu za par supov

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Dobre pracovné ohodnotenie, skvelý prístup nadriadeného, úžasný kolektív.

Negatíva firmy

Nepríjemný zakazníci

Tesco - 11.08.2018

Otrasné

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Neskutočné, to čo sa deje v tescu snáď ani nikde nie je možné. Tí ktorí sa pchaju do riti riaditeľovi sú jeho "skutočný "kamaráti. Majú sa dobre,lebo mu donasaju na tých ktorí robia a nesedia spolu s nimi v kancelárii. Všetci sú kamaráti a keď máte problém ani ho nemáte s kým riešiť lebo je to zbytočne.

Tesco - 11.08.2018

Zdieranie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Zamestnanci

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Výplata, organizácia

Pozitíva firmy

Pracovný čas pre matky

Negatíva firmy

Stres prístup vedenia. Na vyššej pozícii sa správajú bez kódexu.

Odporúčanie pre management

Kódex slušného spravania

Tesco - 08.08.2018

Práca v TESCU

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- klimatizované pracovné prostredie - (relatívne) čistá práca - osvetlenie - kuchyňa - dobre udržiavané WC - vykladanie tovaru nie je také náročné ako napr. práca na stavbe alebo niekde v továrni - práca na pokladni s možnosťou odchodu na WC ak je treba - celkové prostredie obchodu je príjemné, špecifické, je to proste TESCO (môj osobný názor) - rôzne výhody pre zamestnancov - flexibilné plánovanie pracovného času - nie je problém s PNkou, žiadne vydieranie a podobne - možnosť nakúpiť si priamo v obchode, nemusím po práci ešte utekať niekde do obchodu

Negatíva firmy

ZÁKAZNÍCI: našťastie väčšina ľudí sú v pohode ale vždy sa vyskytnú aj tí zlí, ktorí vám občas dokážu aj pokaziť celý deň: sťažnosti, nadávanie, krivdenie, neslušné správanie, hlúpe otázky, zbytočné otravovanie a zdržiavanie zamsetnancov, arogancia, povýšenectvo, asociáli, zlodeji, agresívni ľudia, opilci, ľudia ktorí prídu 3 minúty pred zatváračkou a podobné indivíduá, proti ktorým sa ani nemôžete brániť a musíte byť k nim slušní aj keď sa oni správajú ako... veď viete čo PLAT, PRÁCA, KOLEGOVIA: - plat, ale kde inde na Slovensku človek aj zarobí ak nie je informatik alebo niečo podobné? - niektorí vedúci dokážu byť nepríjemní - jeden človek je na všetko, musíte vedieť aj robiť na pokladni aj vykladať, aj cenovky robiť aj upratovať... - vašu dobre/rýchlo/šikovne odvedenú prácu a snahu si nikto nevšimne a berú to ako samozrejmosť, ale každú, čo i len malú chybičku vám budú vytýkať, komentovať a robiť z vás hlúpeho osla (toto mne osobne najviac vadí) - vysoká fluktuácia zamestnancov, za ten rok čo tam robím sa tam prestriedalo viacero ľudí, ja ako brigádnik zaúčam nové pracovníčky

Tesco - 07.08.2018

???

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Veľmi veľa toho nie je...

Negatíva firmy

No toho je už viac... exkluzívne benefity ktoré sú na smiech či skôr do plaču...

Tesco - 06.08.2018

Hruza

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Neskutocny tlak na zamestnancov. Stale chybaju ludia neda sa robit v klude len zhon a stres a vedenie len nervaci ludi. Ktohovie ci Anglican vie aka je pravda na slovensku. Nezaujima ich zamestnanec len trzby .

Odporúčanie pre management

Vymenit od podlahy

Tesco - 06.08.2018

Celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Žiane

Negatíva firmy

Všetko. Manažment bývale predavačky od pokladne, nízke iq, vysoké ego. Platy ako Indii. Nekorektný prístup k zamestnancom. Oklamali ma, mal som robit team tech poradcu a skončil som ako skladník.

Tesco - 06.08.2018

Zlepšenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Brigádujem na pokladni a musím uviesť, že za 2 roky, odkedy som na inom (už neexistujúcom) portáli venujúcom sa hodnoteniu zamestnávateľov hodnotil Tesco popisom "vykorisťovanie a buzerácia," sa situácia zmenila. Prístup vedenia sa podstatne zlepšil, pričom sa zvýšilo aj platové ohodnotenie. Na prestávky už púšťajú a takisto nemusíme presluhovať cez pracovnú dobu ako kedysi. Netreba už podpisovať vytýkacie listy pri prebytku v pokladni, ani nie je verejne zverejňovaná skenovateľnosť ako kedysi a už netreba podpisovať upozornenia za "pomalé blokovanie". Pozitívum pre mňa ako brigádnika je tiež možnosť naplánovať si brigády podľa seba.

Negatíva firmy

Niekedy je z dôvodu šetrenia príliš málo otvorených pokladní. Vedenie sa nerado pozerá na to, keď pracovníci majú aspoň chvíľu oddych počas pracovnej doby. Občas sa vyskytnú isté nezmyselné nariadenia. Okrem toho práve v Tescu nakupujú zrejme tí najarogantnejší zákazníci, ktorí si o sebe myslia, že sú niečo viac.

Tesco - 03.08.2018

Tesco STORES

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

HO, v celku dobry kelektiv,

Negatíva firmy

Stres, lava ruka nevie co robi prava

Tesco - 03.08.2018

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pozitiva su len vtom,ze si mozem nakupit cestou z prace

Negatíva firmy

Zle vedenie,chaos,arogancia a povysenectvo managementu

Odporúčanie pre management

Spravat sa k zamestnancom z uctou

Tesco - 02.08.2018

Super

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérny rast, reklama služby a zamestnanecké benefity

Negatíva firmy

Sem tam služobná cesta myslim ze zbytočná

Tesco - 01.08.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektiv

Negatíva firmy

Platove podmienky, nedostatok pracovnikov

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Sme ako rodina

Negatíva firmy

Nizsie platy

Tesco - 29.07.2018

Celkom fajn

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektiv uzasny, praca fajn

Negatíva firmy

Nic

Tesco - 28.07.2018

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Pracovná doba, plat vždy načas

Negatíva firmy

Zbytočne vyvíjaný tlak na zamestnancov

Tesco - 28.07.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektív, pozitivny pristup k zamestnancom, benefity, mosernizacia, napredovanie, zjednodusovanie rutin, školenia

Negatíva firmy

Mzda - naozaj si myslím, že za prácu, ktorú tu odchádzame si zaslúžime lepšie finančné ohodnotenie (samozrejme, že som ale vedela za aku mzdu idem pracovať), minimalne 13. Plat

Tesco - 26.07.2018

Jeden tim

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Široká škála výhod pre zamestnancov, pracovné príležitosti pre mamičky, študentov ale aj dôchodcov,moznost naučiť sa nové veci...

Negatíva firmy

-

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Zamestnanecké benefity

Negatíva firmy

Neviem

Tesco - 25.07.2018

Celkom fajn brigada

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Priatelsky tím

Negatíva firmy

zlý zakazníci

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Negatíva firmy

Plat

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Výplata vždy načas ak nie skôr, bonusy a zľavy na nákupy, navyšovanie miezd

Negatíva firmy

Práca v nedeľu veľa akcii a prerabiek a malo zamestnancov na ploche

Odporúčanie pre management

Menej prerábania viac zamestnancov určite viac peňazí za dobre vykonanú prácu + peňažné osobne ohodnotenie

Tesco - 19.07.2018

Celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Voľnejšia atmosféra

Negatíva firmy

Asi všetko.. Plat, kolektív, bonusy, nadriadení..

Odporúčanie pre management

Trochu viac snahy..

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Dobrý plat

Negatíva firmy

Zlé uvedené ceny

Tesco - 17.07.2018

Hypermarket

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Karierny rast , firemne party , financne odmeny po odpracovani urciteho roku

Negatíva firmy

Striedanie zamestnancov , pristup nadriadenych alebo ludi v kancelariach , bordel v skladoch , platenie veci po zaruke , platenie epvciek , platenie pripadneho rozdielu v kase . Kazde tesco je ine a ide len o riaditela daneho tesca v ktorom pracujete ... Az je to raz debil tak nim aj ostane . Ponizovanie a system padajuceho h**na im tiez nieje ukradnuty . Dodam este neplatenie nadcasov vysoke naroky na pracu pocas sviatkou a vianoc . Koncite o 14 tak budete zadarmo do 16-17 . Niekedy to zaplatia (ked sa stazujete)

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Síce veľmi malá mzda, ale zato včas nabehne na účet

Negatíva firmy

Veľmi malá mzda, zbytočne obrovský stres, veľa riadiacich funkcionárov s nízkou odbornosťou,

Tesco - 15.07.2018

Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Naučila som sa komunikovať, zvládať stresové situacie, problémových, nevľúdnych ľudí. Super možnosť pracovať na rôznych pozíciách, umožnilo mi to rozvíjať sa aj v ďalších oblastiach.

Negatíva firmy

Firma zabudla na svoje pôvodné poslanie a svojich zamestnancov stresuje množstvom zbytočných činností.

Tesco - 13.07.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Tesco dava zamestnancom vyhody pri kazdom ich nakupe

Negatíva firmy

Nie sú

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Na firme sa mi páči zodpovedný a seriózny prístup k pracovníkom, či na plnom úväzku alebo na brigáde. Taktiež vysoko kvalitný výber manažérov a milý a ochotný prístup ľudí na vyšších pozíciách.

Negatíva firmy

Napriek všetkým benefitom by som prijala vyššie platové ohodnotenie.

Tesco - 08.07.2018

Kaluž ako blato

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadna za malo peňazí veľa muziky

Negatíva firmy

Neprofesionálny prístup zle vyškolených a neskúsení nadriadení

Odporúčanie pre management

Hlavne dosadiť na pozície ľudí ktorý tomu rozumia

Tesco - 06.07.2018

Spokojna

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ústretovosť voči zamestnancom

Negatíva firmy

Plat

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Vacsinou dobry kolegovia

Negatíva firmy

Riaditelov zvacsa robia zakomplexovany citovy mrzaci,ktory ked sa rozhodnu,ze vas vystvu(mozte pracovat aj za 3),tak vas vystvu!!nestitia sa ani podvodu a natlaku ak sa vam stane pr.uraz a vy nemate podpisane skolenie bozp,tak vam pohrozia,ze nedostanete €za pn.pri 2detoch ako sl.matka som si nemohla dovolit ostat bez finacnych prostriedkov!!

Tesco - 05.07.2018

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Vcelku dobrý zárobok zasielaný na účet načas lebo aj včašie, príjemní kolegovia aj vedenie.

Negatíva firmy

Niekedy nie príliš úctiví zákazníci začo samozrejme TESCO nemôže. Čakala som, ale, že sa ma vedúca zastane, čo sa bohužiaľ nestalo. Na internete prevyšujú negatívne skúsenosti + časté problémy s Clubcard

Tesco - 03.07.2018

V pohode.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Prihlasovanie na brigády celkom praktické, celkom fajn plat

Negatíva firmy

Niekedy pre brigadnikov velmi malo smien

Tesco - 01.07.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Veľmi rada tu pracujem. Je tu príjemný personál.

Negatíva firmy

Mohla by byť o niečo vyššia mzda pre brigádnikov.

Tesco - 30.06.2018

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Zamestnanecké benefity, flexibilita pracovného času, kariérne príležitosti, stravné lístky 1.veho v mesiaci, množstvo školení, zamestnanecké fórum,...

Negatíva firmy

Pracovná doba, najnižšie možné stravné lístky

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

+ Kolektív ( Pracujem v Tesco Extra Petržalka) + Plánovanie smien + Mzdové ohodnotenie + Seriózne jednanie zo strany vedúcich

Negatíva firmy

- pre mňa žiadne, ale pre niekiho to môže byť byd práca s ľuďmi alebo veľkosť predajne

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Prepracovaný program rozvoja a školení, benefity, platové podmienky.

Negatíva firmy

Nič som nezaznamenal.

Odporúčanie pre management

Naďalej pokračujte v nastavených štandardoch v záujme zákazníkov a zamestnancov.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nemôžem povedať, že by bolo zle v Tescu. Vystriedali sa od vtedy aj riaditelia. Posledná pani riaditeľka je veľmi šikovná a spravodlivá. Personálne oddelenie bolo super, keď sme niečo potrebovali radi nám pomohli. Kolegovia boli úžasný.

Negatíva firmy

Nemám nič čo by bolo negatívne

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Nepoznaju zakonnik prace!

Tesco - 25.06.2018

Super firma

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Umožnenie kariérneho postupu.

Negatíva firmy

Málo zamestnancov na prevádzkach.

Tesco - 22.06.2018

Celkom spokojný

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Prisposubuju sa zamestnancovi tym ze sa da snimi dohodnúť na hodinach prace.Napr.pracovat iba 7do 15.

Negatíva firmy

Malo platia za odvedeni výkon,skoro žiadny postup v firme aj viacerych rokoch ked nemate aspoň strenu školu.Mozte byt lepsi pracovník ako druhy aj rozumieť svojej praci ale bohužiaľ sa nikdy na veducu pozíciu nedostane.

Pozitíva firmy

Diskrétnosť nadriadených

Negatíva firmy

Slabší plat mohli by pridať za našu prácu

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Kolektív

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Prispôsobenie zmien podľa mojich potrieb. Dobrý kolektív, super vedenie.

Negatíva firmy

Zatiaľ som na ne nenatrafila.

Tesco - 21.06.2018

hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vsetko(pracovna doba,veduci,kolektiv)

Negatíva firmy

Ziadne

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Dalo sa tam vydržala som 2,5 roka

Negatíva firmy

Velmi zneužívajú svojich zamestnancov a zdieľajú ich

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pravidelná výplata

Negatíva firmy

Zaobchádzanie proti ľudským právam, WC je proti gustu, prestávky na obed neskoré, hliadkovanie ako stopovacie psy, neváženie si človeka zamestnanca.

Tesco - 19.06.2018

recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

este stale dokazu poslat vyplatu nacas...dalsim pozitivom (aj ked neviem ci firmy) je to ze ked clovek skonci nemusi utekat niekam do obchodu ak nieco potrebuje,uz v jednom je...

Negatíva firmy

tu by sa dalo toho napisat hodne ale su zakazane agresivne pripomienky,vulgarizmy atd =D ... ale skusim - nekompetente vedenie ktore sype rozne prikazy/zakazy a nariadenia bez toho aby si to sami odskusali ako to v praxi funguje (hned by ich to preslo)... malo zamestnancov a neochota prijat novych na TPP z coho vypliva ze z hrstkou ludi sa snazia udrzat v chode firmu kde by trebalo "haldu" pracovnikov... dalsim negativom je "zjednotenie pracovnej pozicie" co umoznuje prehadzovat zamestnancov medzi odd bez toho aby mal pracovnik na vyber ci tam chce ist alebo nie neviem ci negativum ale zrusili TESCO BEH PRE ZIVOT a namiesto toho dali cas od casu 3 projekty pri ktorych sa hlasuje vhadzovanim "zetonu" to velkeho valca neuvadzaju pravdive info v prac.ponukach - napr. zamestnanecka zlava 10% po odpracovani 6mes.to ano ale uz tam nenapisu ze 3% z toho sa budu zdanovat ;) ked je AKCIA na nejaky tovar tak toho tovaru pride na zaciatku akcie AKO SAFRANU a zbytok akcie sa ho zakaznici nevedia dopatrat a potom zamestnanci su TY zly lebo nieje akciovy tovar.nikoho nenapadne ze oni objednavky nerobia a niesu ani zodpovedny za dovoz zasob

Odporúčanie pre management

zbytocne nejake odporucania,aj tak podriadenych nepocuvaju/nechcu pocut =( AK uz trvate na tom aby boli zakaznici DOSLOVA volany na ASCO pokladne,aby sa zvysila ich vyuzitelnost,tak si to najprv VYSKUSAJTE SAMI a uvidite AKO to DOKAZE zdvihnut pracovnu moralku a nasadenie ked vas zakaznik posle do vaginy (na 4 pismena (ale to iba zriedka)) alebo vas bude tak ignorovat ze sa budete citit akoby ste tam ani neboli.a potom ze sa mame na zakaznikov STALE usmievat o.O skuste sa zamysliet nad LEPSOU motivaciou pre zamestnancou nez je strach zo straty prac.miesta a nez je ta ze ked sa v tescu niekomu nepaci ze MOZE IST a ze na urade prace je dalsich XY na danu prac.poziciu alebo "mavat" vytykacimi listami

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nadriadený majú pozitívny prístup k zamestnancom

Negatíva firmy

Platové podmienky

Tesco - 18.06.2018

"Len" obchod

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Výplata na čas, relatívne stabilné zamestnananie, reálna možnosť kariérneho rastu

Negatíva firmy

Okrem toho že sa pracuje na zmeny, niektoré pozície majú v zmluve 150 hodín neplatených nadčasov ročne, málo zamestnancov na vyžadovaný objem práce, zbytočné procesy

Tesco - 17.06.2018

Hodnote je

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

...

Negatíva firmy

Podaktorí vedúci si myslia že sú bohovia a nič nevedia okrem dirigovania šikanovania

Tesco - 17.06.2018

Šikanizmus

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Absolútne nič

Negatíva firmy

Som totalne nedocenena

Tesco - 17.06.2018

V pohode

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ustretovost,ferovosť

Negatíva firmy

Pravdepodobne nič ... clovek musi niekde pracovat ak chce nejako prezit takze v pohodicke

Tesco - 15.06.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Rozne financne ohodnotenie

Negatíva firmy

Spravanie manazera

Tesco - 13.06.2018

???

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nebola som tam dlho ale pravdupovediac pozitiva si nepamatam ... bez nejakeho zavadzania si och ozaj nepamatam ...

Negatíva firmy

Stacilo mi uplne jedno negativum ... ked som sa pani na personalnom opytala zakladnu otazku, kolko mam v cistom na hodinu bez priplatkov, tak mi na to nedokazala odpovedat, jej slova boli : “ tak to vam neviem povedat “ ... svoju pracu si cenim a tak ako ja som musela vylozit vsetko na stol ako potencionalny zamestnanec, tak to oste ocakavam od potencionalneho zamestnavatela ...

Tesco - 13.06.2018

Super firma

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérny rast, zamestnanecké benefity

Negatíva firmy

Nič

Tesco - 12.06.2018

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nemám to ďaleko na nákup

Negatíva firmy

Plat

Tesco - 12.06.2018

Nizky plat

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Moznost nakupu

Negatíva firmy

Nizky plat, bez moznosti postupu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Možnosť rastu. A kariérny postup.

Tesco - 10.06.2018

Praca v tescu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Keď sa dostanete do dobrého kolektívu, tak sa vam bude pracovať dobre.

Negatíva firmy

Firma kladie veľmi vysoké požiadavky na zamestancov svojich predajní, pričom vo veľkoskladoch majú nezodpovedných pracovníkov ale keďže tam to zákazník nevidí tak to neriešia. Nemajú rovnaký meter na zamestnanca vo veľkosklade a na prevádzke.

Tesco - 06.06.2018

Predavačka

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Skvelý kektiv všetko super

Negatíva firmy

Není nic

Tesco - 06.06.2018

hlupáci v tescu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

firma by bola ok ak by na menežerskych postoch boli spravni, sikovni, vzdelani ludia

Negatíva firmy

čím vyššia funkcia tým nižšie vzdelanie, kariéra a rast len na základe kamarátskych a mileneckých vzťahov, rozkrádanie obchodu manažmentom

Tesco - 05.06.2018

Super zamstnavatel

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ucta k ludom ohladuplnost pracovny cas proste vsetko

Negatíva firmy

Mzda je trosku mala

Tesco - 05.06.2018

Te

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zvysovanie platovych podmienok. Rychly karierny rast.

Negatíva firmy

Niektory ludia su tam strasne pr***bany.

Pozitíva firmy

Ak sa s**es do r*te vsetkym tak mas dobry vztah so zamestnancami

Negatíva firmy

Nizky plat, buzeracia od vedenia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Firma asi tak skoro neskrachuje a výplaty chodia načas.Možnosť robiť nadčas.

Negatíva firmy

Strašná buzerácia,nekompetentný ľudia vo vedení.ˇŽiaden kariérny rast a keď tak rodinkárky alebo keď sa niekomu strkáte do r*ti.

Tesco - 04.06.2018

Brestovka

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Prijemne pracovne prostredie. Samostatna praca

Negatíva firmy

Nizke platy

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Stále je čo na robote, okrem vkladania tovaru ma poteší keď ukážem zákazníkom kde sa ktorý tovar nachádza. Mam z toho dobrý pocit.

Tesco - 03.06.2018

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Cele zle cim viac roboty a menej zamestnancov a udajne zlepsenia su ale len pre niekoho vo vedeni a nie pre obycajnych zamestnancov

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Tesco vychádza ľuďom v ústrety

Negatíva firmy

Skôr zákazníci sú negatívni viac než zamestnávateľ

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Minimálne...

Negatíva firmy

Pri tejto firme neviem kde začať. Platové podmienky počas môjho pôsobenia vo firme boli katastrofálne, co sa týka prístupu nadriadených - do dnes mam občas nočnú moru. Ak by toto bola moja jediná možnosť práce, tak sa asi rozplačem. Bohužiaľ, ale ja dobrú skúsenosť nemám. Netvrdím, ze úplne každý tam bol hrozný, no istá skupinka vedela ostatným poriadne pokaziť deň.

Odporúčanie pre management

Vymeniť !!!

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Možnosť si určovať brigády kedy mi výhovujú a cez aplikáciu, stále nejaké novinky :)

Negatíva firmy

Niekedy zlá organizácia smien málo nás je na pokladni a potom sa tam môžme utrhnúť keď je kopec ľudí :(

Odporúčanie pre management

Odporučenie pre tých čo si nahlásia brigádu a neprídu po zopakovaní 3 krát by som dal výpoveď.

Tesco - 02.06.2018

Pohoda

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Mzda

Tesco - 02.06.2018

Prodejni cinnost

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Super kolektiv

Negatíva firmy

Nekteri lide

Odporúčanie pre management

Vylepšiť kus

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- systém, zaškolenie - dobre rozvrhnuté úlohy

Negatíva firmy

- plat cca xx eur za 8 hodín práce

Tesco - 01.06.2018

Tesco Práca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Mám rad svoju prácu vynikajuci tým a dobrý kolektív veľa možnosti sa dostať na vyššie pozície a veľa benefitov

Negatíva firmy

Jediná negatíva je že za svojou prácou musím cestovať ...

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Velmi dobrá firma,v inej by som nepracovala.Milujem prácu v tejto firme.

Negatíva firmy

Žiadne

Tesco - 01.06.2018

Super obchod

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý plat

Negatíva firmy

Nič

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Kariérny rast, kolegovia

Negatíva firmy

Politikaa smerovanie firmy,

Tesco - 30.05.2018

Ja neviem už

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vždy sa niečo nové dozviem... Od zákazníkov :-D

Negatíva firmy

Nízky plat

Tesco - 30.05.2018

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Práca, ľudia,kvalita

Negatíva firmy

Veľkosť,

Tesco - 30.05.2018

Moja práca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Spoľahlivosť, precíznosť , dobrý kolektív , schopný manažéri

Negatíva firmy

otváracie hodiny

Tesco - 29.05.2018

Spoločnosť TESCO

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

V tejto firme sa mi páči ako pracuje na komunitách v oblasti , jej podpora či už finančne alebo potravinami, oblečením a pod. Majú dobre prepracované kontroly , hlavne na čerstvé potraviny , preto ich výlučne kupujem v tomto reťazci.

Negatíva firmy

Firma sa radí medzi zamestnávateľov s nižším platovym ohodnotením. To je podľa môjho názoru najväčší problém fluktuacie , ktorou tento reťazec trpí.Vysoká fluktuacia = menej skúsený personál.

Tesco - 27.05.2018

hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Som velmi spokojny s pristupom veducich manazerou

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Benefity, karierny postup

Tesco - 24.05.2018

Tesco Hypermarket

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Super forma????

Negatíva firmy

Negativa nie su

Tesco - 24.05.2018

Tesco. Analytik

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilna doba, relativne dobry plat,

Negatíva firmy

Divny ludia

Tesco - 23.05.2018

da sa

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

daju sa dohodnut smeny

Negatíva firmy

staly nedostatok pracovnikov, nizky plat

Odporúčanie pre management

lepsie organizovat ludi a nevytazovat na maximum stalych pracovnikov

Tesco - 22.05.2018

Fajn

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Výplata načas,zamestnanecke benefity

Negatíva firmy

Niesu

Tesco - 22.05.2018

Recenzia na TESCO

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- pracovný čas

Tesco - 22.05.2018

Recenzia

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

flexibilný prac. čas

Negatíva firmy

málo prac. príležitostí ako brigádnik, možnosť odrobiť len pár hodín

Tesco - 22.05.2018

Klasická práce

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zaměstnavatel je většinou ochotný dohodnout se s Vámi na harmonogramu, může tě si naplánovat kde potřebujete volno, kde ranní směnu atd.

Tesco - 22.05.2018

brigada

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Negatíva firmy

Jedine miesto kde som si mohla oddýchnuť bolo dnu v hladiacich boxoch. Nestihala som sa isť ani napiť a ked som po nočnej nechcela isť hneď na rannú hrozili mi že ma vyhodia. Nedali mi mikinu len tričko a keď som si dala svoj sveter tak mi bola zima, celkovo pristup ľudí bol zlý.

Tesco - 21.05.2018

Dobre

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Robím to čo ma baví

Negatíva firmy

Veľa brigádnikov z cudziny rumunska,srbska

Tesco - 21.05.2018

Neodporucam

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplaty nacas

Negatíva firmy

Vsetko zle

Odporúčanie pre management

Bezcharakterny ludia

Tesco - 21.05.2018

Brigáda v Tescu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobré platové ohodnotenie, možnosť vybrať si pracovnú dobu

Negatíva firmy

Málo hodín do mesiaca

Tesco - 19.05.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilný pracovný čas, možnosť sebarealizácie

Negatíva firmy

Neustála flkutacia

Tesco - 19.05.2018

Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Plat prostredie praca

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Negatíva firmy

Plat

Tesco - 19.05.2018

Brigáda v Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý prehľad vo veciach a usporiadanie tovaru v regáloch

Negatíva firmy

Kolektivizácia

Tesco - 19.05.2018

Tesco-Brigáda

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Jednoduchá práca.

Negatíva firmy

Nie najčistejšie prostredie. Bol som ohromený nepríjemnosťou niektorých vedúcich.

Tesco - 18.05.2018

Proste Tesco

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Komunikacia a rozne benefity

Negatíva firmy

Asi plat

Tesco - 17.05.2018

Ohodnitenie firmy

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Super ludia, dobre kolektivy,da sa dohodnut so zamestnavatelom,ustretovost,pochopenie ochota pomahat

Negatíva firmy

Malo firemnych akcii,bonusy pre zamestnancov

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Super ludia

Negatíva firmy

Vela roboty

Tesco - 15.05.2018

Firma

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Karierni postup

Negatíva firmy

Kolektyv

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

relatívne dobré prostredie primeraná striktnosť

Negatíva firmy

veľmi nízke ohodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- seriózny prístup manažéra oddelenia, - variabilita zmien a možnosť prispôsobiť zmeny, - mzdové ohodnotenie.

Negatíva firmy

- prístup vyššieho vedenia

Tesco - 13.05.2018

Praca v tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vsetko je tu ok, aj jednanie vedenia so zamestnancom

Tesco - 11.05.2018

Drina

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Netuším

Negatíva firmy

Sem tam prístup

Tesco - 09.05.2018

mám rada Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

mám kolegov, ktorí sú ochotní, milí a ústretoví, vedenie je pripravené počúvať aj pomôcť

Negatíva firmy

dlhá otváracia a tým pádom aj pracovná doba, do 22hodiny je predsa len dosť, hlavne ak ste sám rodič s dieťaťom

Tesco - 09.05.2018

Raz hore, raz dole

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata chodi na cas, poctivo odvadzaju odvody.

Negatíva firmy

Okrem obdobia hodnotenia manazerov su k zamestnancom nespravodlivo prisni, maju obrovske naroky, ked niekto vypadne, nevezmu sa nepomozu - tahame vsetko sami, ignoracia bezchybnej prace, pri mensej chybu z toho uz robia vedu a davaju najavo, ze vsetci pod manazermi su lahko nahraditelni a v podstate nepotrebni. Velmi slabe fin. ohodnotenie za toto vsetko, aj ked sa stale tvrdi o zvysovani, akosi ho nepocitujeme. Chyba podpora od nadriadenych - zakaznici si casto riesia svoje komplexy prave na zamestnancoch, ktori to tisko musia trpiet a nadriadeni si sedia v kancloch "mimo realitu". Jedina podpora je tu zo strany kolegov, pretoze si prechadzaju tym istym. Samozrejme to neplati pre kazdeho manazera, su aj taki, ktori skutocne vedia ako riadit svoj team.

Tesco - 09.05.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Uz som stratil iluzie o Tescu ako o dobrom zamestnavatelovi. Nasiel som si inu pracu.

Negatíva firmy

Neschopnost, alibizmus nadriadenych, dvojaky meter na zamestnancov a samozreme nizke platy. Nepreplacanie nadcasov, automaticky davaju volno, resp. hodiny presuvaju na dalsi mesiac. HM Malacky

Odporúčanie pre management

Viac neohlasenych kontrol, pocuvat hlasy zamestnancov

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý pracovný čas,benefity pre zamestnancov a i.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vacsia otvorenost k zamestnancom.

Negatíva firmy

vlastne pravidla

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Prístup nadriadených Kolektív

Negatíva firmy

Práca za pokladňou - veľká zodpovednosť s peniazmi, usmievanie na zákazníkov ktorí nadávali pokladníkom za niečo za co nemohli napr. ZLÁ cena pri tovare na predajni

Tesco - 08.05.2018

Spokojnost

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Rozne benefity

Tesco - 08.05.2018

Super brigada

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vzdy niečo nove sadalo naučiť

Negatíva firmy

Niekedy neberu ohlad na brigadnikov ale vyjdú v ústrety

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava
Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Tesco - 05.05.2018

Hodnoenie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Stabilna praca,vyplata vzdy nacas,moznost karierneho rastu,zlavy pre zamestnancov

Negatíva firmy

Zarobok,vela prace za malo penazi,

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobry plat, jednoducha praca v pokladni, moznost vyberu smien

Negatíva firmy

Praca s ludmi

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

5 hodinový pracovný čas, a možnosť naplánovať si zmeny podľa seba.

Tesco - 03.05.2018

Prečo nie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Tesco sa snaží technilogicky byť vždy na prvom mieste medzi konkurentmi. Nie vždy sa im to podarí. Trpi klasickými slovenskými chorobami, kde každý druhý zamestnanec sa riadi motom: keď nekradnes ako by si okradal svoju rodinu. Manažment sa väčšinou snaží riešiť problémy ale takmer vždy až keď je už neskoro.

Negatíva firmy

S počutia viem, že má najhoršie platobné podmienky medzi konkurenciou. Nepočúvajú zamestnancov čo by chceli dosiahnuť. Napríklad je úplne zbytočné, aby bývali niektoré pobočky otvorené od 6 do 22. Hlavne tie na dedinách. Kľudne stačí do 20 a cez víkendy by stačilo aj do 18. Aj tak väčšinou už na večer nič nemáme. Manažment sa nevie vžiť do kože nižšieho zamestnanca, ktorému nakladá často až priveľa zbytočných úloh. Zamestnanec potom chodí domov nešťastný, že to všetko nestihol, pripadne uvažuje o odchode. A čo je najhoršie, veľa šikovných ľudí ostáva pod nesikovnymi manažérmi, len aby mohli zachraňovať tých nesikovnych nadriadených. A funguje neskutočné rodinkarstvo (pripadne kamarátstvo). Skôr povýšia človeka ktorý je rodina alebo kamarát s niekym z vrchu, aj keď nič moc nevie, ako človeka ktorý neustále ukazuje čo všetko ovláda a zvláda spraviť.

Odporúčanie pre management

Nenazestnavat neschopných amatérov, ktorý zas zamestnávajú kamarátov a rodinu.

Tesco - 29.04.2018

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Obedy za 1€, žiadna práca nadčas, požiadavky na pracovnú smenu, výplata presne na čas, žiadna hmotná zodpovednosť, príjemný kolektív, raňajky s riaditeľom, opekacka, párty.

Negatíva firmy

Od jedného čakajú že urobí všetko, stres pred sviatkami,

Tesco - 28.04.2018

Spokojny

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pravidelne plat

Negatíva firmy

Nic

Tesco - 28.04.2018

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Mzda vyplácana vždy načas, možnosť karierného postupu, ...

Tesco - 28.04.2018

Tesco petržalka

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Príjemné vedenie Primeraný plat k práci Lancné obedy pre študentov

Negatíva firmy

Nepríjemný kolegovia Zlý pracovný čas

Tesco - 26.04.2018

Dlhodobá brigáda

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Veselý kolektív, dobre ohodnotenie

Negatíva firmy

Veľa práce málo ľudí na smene, jeden človek robí všetko, napätie,

Tesco - 26.04.2018

Bez prestavok

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zľavy pre zamestnancov

Negatíva firmy

Nemozem ist na toaletu ked potrebujem, financne ohodnitenie