Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Milión informácií na Vás plus tlak pri ktorom musíte plniť zmluvy inak poletíte

Ďalšie recenzie firmy Customer Center

Bývalý zamestnanec Pred 24 dňami

Pozitíva firmy

-kolektív

Negatíva firmy

Táto firma by sa mala nad sebou zamyslieť, z vlastnej skúsenosti viem, že táto práca je pre ľudí ktorí si nechajú skákať po hlave a nechávať sa ponižovať. Pracovala som tam dlhšiu dobu, zo začiatku keď som tam nastúpila bolo všetko super, v práci som strávila viac než 200h/mes. Ale po čase sa to začalo všetko kaziť. Plány ktoré sa ťažko plnili na 100% variabil ktorý nebol platený správne, výplaty ktoré boli zle vypočítané a každý mesiac nižšie a nižšie. Prístup nadriadených katastrofa. Vždy urobili zo zamestnanca debila komunikovali s vami ako s postihnutími, hodnota človeka tam neexistovala. Neustály nátlak odôvodnenie preco si meskal minútu, prečo si berieš paragraph a dovolenku. Všetko muselo mať dôvod ze prečo, ak ty si sa spýtal prečo je to tak ich stala odpovedať bola neuvedená na správnu mieru. Špinavé koberce, smradlave stoly v jedálni, pavučina ktorá nebola upratana roky. Smrad v interiéri. Vedúci ktorí do prace chodili chorí a nakazili polku oddelenia. Criticali udelené za každú vec (talk time, dovolené kontakty, dlhé zvonenie, zle odkomunikovana ponuka etc...) Všetko postavené na hlavu, tak aby zamestnancom nebola vyplatená daná čiastka. To že firma je v mínuse neznamená že za to budú trpieť zamestaneci. ..katastrofa.

Bývalý zamestnanec Pred 3 mesiacmi Perspektíva

Pozitíva firmy

Vitamínove dni

Negatíva firmy

Naozaj sa firme treba vyhnút oblúkom; #nesprávny typ školenia, resp.veľmi minimálne, nulové prepojenie školenie vs.reálne prípady z praxe, chýbali PC ako základný nástroj pri školení #doslova s 10% vedomosťami idete volať, ste hodený do vody, podpora školiteľky slabučká #tlak na predaj neuveriteľný, mnoho kritérií, ktoré to ovplyvňujú, avšak neberú do úvahy napr.technické storno, atď. Automaticky sa Vám ponižuje plán, a keď treba vyplatiť variabilku, tak sa nájde vždy niečo čo ste nesplnili.. #kolektív ohovára, ľudia si tam sledujú Pčka, čo ktorý koľko vzal, atď. #v skratke nonsens

Customer Center - 12.06.2023

.

Bývalý zamestnanec Pred 11 mesiacmi

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Stály nátlak na zamestnancov zo strany vedenia. Ak tam aj niekto vydrží dlhšie čo sa stane len málo komu, tak super kolektív ale vedenie je strašné. Nesplniteľné plány, nátlak každú minútu. Musíte odôvodniť ešte aj wc , stoja vám za chrbtom a kontrolujú každý pohyb. Odmeny nie sú vyplácané na čas a hlavne aby nemuseli vyplatiť tak si na vás nájdu chybu.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Firma nemá žiadne pozitíva, aj po plnení cieľov plat nestal za nič.

Negatíva firmy

Okrem neustáleho tlaku, nevraživosti medzi zamestnancami, nonstop porovnavaniam výsledkov, nerealistickych cieľov.. toto všetko by sa dalo zvládnuť. Ale obťažovanie zo strany nadriadeného pracovníka bol vrchol. Takisto budú po vás pozerať či nechodíte príliš veľa na toaletu. Och a aby toho nebolo málo team leader mi pravidelne odnaval telefón. Ale pozor zákaz tlf tam nebol. Len u mňa vadil. :)

Customer Center - 29.07.2022

:)

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Nič pozitívneho

Negatíva firmy

Pome od začiatku mae školenie 8 hodín a počúvate toľko infomarcii naraz že ani nestíhate vnímať na 3/4 vás hodia do vody a hneď volaj a poriadne nevieš ešte nič... motivačné sútaže zadaju ale zabúdajú vyplácať... tlak na kolegyne ak nespisu x/y zmluv do par dni poletia ide o kanceláriu v Lc NEODPORUCAM SEM IST PRACOVAT stres ,tlak , neistota a odmeňovanie smiešne

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Výplata načas ale dosť slabá

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Mladý kolektív

Negatíva firmy

Prístup manažéra. Tlačil na šéfku a tá tlačila na zamestnancov. Nakoniec aj šéfka, krátko po mne odišla.

Odporúčanie pre management

Ak sklamete dôveru klientov, neudržíte si ich.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Ako vo väzení, tým leaderka odmeraná a odporná, keď sa jej niečo chcete opýtať tak je znechutená že sa musí s tebou rozprávať. Ani kolegovi nemôžete pomôcť keď mu nejde Pc lebo hneď kričala :), Mzda nízka extrémne nízka, nároký obrovské odmeny smiešne, Zamestnanci sa menia pomalí každý deň Pracovná doba otrasná, choďte tam už len keď je to posledná možnosť :)

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Plat minimálna mzdq, ohodnotenie 0 bodov,

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Negatíva firmy

Vysoké a ZBYTOCNÉ nároky.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

- žiadne

Negatíva firmy

- nedosiahnuteľné nároky na zamestnanca - nízka mzda - psychický nátlak od nadriadeného - kolektív ( žiaden nie je na koľko sa každé dve mesiace mení, pretože vyhadzujú pravidelne celý Team a naberajú nových ľudí ) - žiadna motivácia - stres - slabý odmeňovací systém - povedia Vám že máte možnosť zarobiť až ... ale skutočnosť je taká že zarobíte Max polovicu z tej sumy (už aj s odmenami ) - negatívny prístup k zamestnancom ( budete sa cítiť ako vo väzení )

Odporúčanie pre management

Skúste trošku začať myslieť na zamestnancov..

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Veľké nároky vzhľadom na nízku mzdu

Customer Center - 10.02.2021

Hrôza

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Kolektív, pekné kolegyne

Negatíva firmy

Všetko, psychický nátlak neustále kontrolovanie nespokojnosť s výsledkami , stále sa menia pravidlá odmeňovania a v podstate zákazníkom nedávate žiadne výhody Ak človek má rád stále robiť pod stresom a nechať sa komandovat celý deň tak nemáte nad čím váhať. Vedenie vie len kritizovať a demotivuje.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Príjemné priestory

Negatíva firmy

Vedenie, nevyváženosť medzi osobným životom a prácou. Nepreplatené nadčasy.

Customer Center - 05.05.2020

Stres

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív

Negatíva firmy

Stres , neustále kontrolovanie , posielanie mailov s tým ako neplníme plány , napomenutia , odpočúvanie hovorov , neustály stres , nikdy vás nepochvália a ak áno nič nie je dostačujúce , žiadny výkon , stále robíme málo

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Odporúča

Pozitíva firmy

Sedavá práca , veľmi dobrý a nápomocný kolektív , základná mzda nie je najhoršia . Mmožnosti kariérneho rastu , pekné pracovné prostredie , možnosť nadčasov počas víkendov s príplatkami či motivačné súťaže ,bonusy . Výplata na čas , teambuildingy.

Negatíva firmy

Časté nátlaky na psychiku . Takmer nemožné plnenie plánov na 100% . Nízke provízie z predaja , vysoká fluktuácia . Vedenie firmy vedie priam nezmyselnú politiku , žiaden výkon nieje pre nich dostačujúci . Ak je nadpriemerný očakávajú sa takéto a ešte lepšie výsledky každý deň , ak to tak nieje hneď je na človeka tlak prečk to nejde . Zamestnanci nemajú Služobné felefóny , či paušály ,čo by v mene takejto firmy ako je Orange mala byť samozrejmosť .

Odporúčanie pre management

Odporúčam vedeniu zaviesť, podľa lojálnosti , vyhli by ste sa vysokej fluktuácii .

Customer Center - 17.04.2020

Stres

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Výplata na čas, dobrý kolektív

Negatíva firmy

Stres , nátlak ,neustále napomínanie a žiadna pochvala

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Lákavá práca robiť pre Orange Slovensko? Nie. Tak prečo to neskúsiť. Rýchly pohovor, hneď prijatý. Medzi zamestnancami je veľmi milá a priateľská atmosféra. Zo začiatku všetko pekne ukážu a zaškolia. Na začiatku sú minimálne nátlaky, a je tam čiastočná pomoc od kolegov lídrov aj mentorov. Milé privítanie zo strany kolegov. V práci je možnosť kariérneho rastu do internetovej skupiny, kde to podla slov kolegov je už ale pomerne dosť náročnejšie. Možnosť práce počas víkendov a sviatkov. Firma ponúka možnosť robiť aj na brigádu, Pri splnený plánu je možne slušne zarobiť ale je to možne len na začiatku kým sa do planú nepridajú pevné služby (internet, TV, Migrácie...). Nakoľko potom to je už nezvládnuteľné plán splniť.

Negatíva firmy

Zavádzajúce informácie na profesii. Pracovnú pozíciu vychvália a neuvedú náročnosť práce. Hlavnou nevýhodou sú určite vysoké a nesplniteľne nátlaky zo strany team leadra a koordinátora Call Centra, ktoré sa rapidne stupňujú a sú nesplniteľné. Team leader nepodá pomocnú ruku, a skôr vie demotivovať zamestnancov, stálymi e-mailami o nesplnení plánov, odpočúvaniam hovorov a kritizovaným chyb (žiadne pochváli), nedostatočným časom volania aj napriek tomu že zamestnanec robí maximum. Výnimkou nieje ani mesačná porada kde sa zobrazujú výsledky celej skupiny aj ich predaj, a samozrejme poznámky lídra a koordinátora k výsledkom niesu vždy prijemne. Podobne je to aj na ranných poradách kde sa vždy menujú ty najmenej úspešný. Maximálne zlý pracovný čas počas ktorého nieje priestor na osobný život.

Odporúčanie pre management

Chápem že tlačíte na lídrov aby tím predával, ale nie vždy je to možné. Možno nastaviť menšie nároky a by Vám tam zamestnanec ostal aj dlhšie.

Customer Center - 14.12.2018

Strašné

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Sedava praca

Negatíva firmy

Plat nic moc ...pristup nadriadenych nielen teamleaderov smiesna a pracovny cas ? Slubuju nejaky a nakoniec su aj povinne nadcasy akoze :D onicom

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Motivacne sutaze, vyplata vcas

Negatíva firmy

Zakladka nic moc, tlak a tlak

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky

Pozitíva firmy

Časová flexibilita, nie najhoršie ohodnotená finančne, pracovná doba možná aj cez víkend s príplatkami, osobnostný rast

Negatíva firmy

Veľká záťaž na psychiku, človek nieje pochváleny keď zvláda priemer, len keď ide tesne pod priemer, a keď ma viac ako priemer práce nikto mu to nepreplati, keď ma človek zlý deň hneď je pod tlakom od vedenia čo mu to nejde, čiže ľudia sú nepríjemný a dokonca aj šéf, není to ohodnotené spravodlivo, platené od času, kto sa nadrie nedostane na vrch spravodlivo iba podľa zákona za víkendy príplatky

Customer Center - 13.11.2018

Hrôza

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky

Pozitíva firmy

Sedava práca

Negatíva firmy

Všetko od pristupu az po plat

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Kolektiv nadriadeny praca

Negatíva firmy

Vyplata

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Priatelsky, ludsky pristup nadriadenych, dobry kolektiv

Negatíva firmy

Časová, psychická vyťaženosť

Customer Center - 25.08.2018

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Kolektív, zaujimave motivacne sutaze, pekne kolegyne

Negatíva firmy

Problemy s odmenovanim, nizka zakladna mzda, stare koberce

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Skvelý kolektív . Teamlidri .... Po niektorí shiftleadri.

Negatíva firmy

Zle pplatene makáte a nedajú vám ani minimálnu . Avšak nadriadení si žijú ako na koni .