Textile House - 13.05.2022

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senec Perspektíva

Pozitíva firmy

Schudneš

Negatíva firmy

Ne ľudský prístup manažérky, čistá arogancia aj k vedúcim aj k predavačkam, preto sa tam tak striedajú zamestnanci

Ďalšie recenzie firmy Textile House

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Senec Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne, arogancia a neprofesionálne prístup a hlavne neľudské podmienky v ktorých človek nevie normálne fungovať.

Negatíva firmy

Mali by sa nad sebou zamyslieť. Pracovať sa musí všade chapem ale keď jeden den uprace jedna predavačka zázemie a na druhý den ho musíte robiť by aj keď nieje potreba je zbytočne iba kvôli tomu aby bolo na kamerách vidno že niečo robíte. Nemôžte si tam sadnúť ani nič. Keď sa chystá nová kolekcia iba Vás komanduju a ked pride manažérka pred koncom kedy máte odchádzať domov a nechá to cele preprobit pretože si mysli že najprv ona potom boh tak pridete domov neviem kedy. V zázemí kde máte jesť je prach a bordel, hygiena by si veru zgustla a nie malo. A ked kvôli okoliu a zdravotným problémom skončite v nemocnici a voláte im že nemôžte prísť pretože ste na tom zle tak Vám spätne volajú že manažérka to chce s Vami ukončiť pretože potrebujú iba zdravých a práceschopných. Tak som dalsi den poslala vypoved a je pokoj. A ked nastúpite a očakávate od ostatných čo sú tam xy rokov nejake predajne skúsenosti tak Vás pošlú kadelahsie. Chapem že kritiku treba ale pre ľudí je aj malé pekne slovo pohladenim na duši.

Odporúčanie pre management

Ľudský prístup sa naučte a potom riaďte

Bývalý zamestnanec Pred 6 mesiacmi Senec

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

Neodporúčam, neustále sa musíte s nimi naťahovať ohľadom dokumentov ako pracovná zmluva, neskôr výpoveď. Nezodpovedný zamestnávateľ! Ani Vám nevyplatia všetko čo majú.

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi Senec

Pozitíva firmy

Super kolegyne

Negatíva firmy

Pracovat se musi vsude,ale co je moc to je moc.Kdyz clovek tahne prodejnu i ve dvou je to v poradku,kdyz z toho onemocni je na obtiz a je mu sdeleno,ze potrebuji jen zdrave a prace schopne.Smutne- vse je jen o lidech a o jejich jednani.

Textile House - 16.06.2023

Ruky preč

Bývalý zamestnanec Pred 10 mesiacmi Senec Perspektíva

Pozitíva firmy

Spoznala som super baby

Negatíva firmy

Ani neviem kde začať... firma síce uvádza,že má prepracovaný plán zapracovania, no možno len na papieri... jednoducho vás hodia do vody a plávaj. Chcú od každého robotu pomaly za troch, pretože pracovníkov je málo. Človek sa nemôže na moment zastaviť, lebo stále počúvate, ako vás sledujú cez kamery, čo robíte, ako robíte. Vraj na to majú človeka,čo to sleduje atď... Človek tým pádom robí pod neustálym stresom. Personálne nákupy sú ( ako to povedať?) Na hanbu... kúpené veci treba fotiť a s blokom posielať nadriadenému, ten to musí zapísať atď... v podstate hneď každého upodozrievajú, že bude kradnúť, čo je urážlivé... fyzicky by sa to zvládnuť dalo, no ten stres z toho sledovania, kontroly atď je neúnosný...ani neviem, či vlastne má zmysel niečo ďalšie písať...asi len to, že škoda, že som recenzie nečítala pred nástupom...

Odporúčanie pre management

Zamyslieť sa nad tým,že pri takej fluktuácii zamestnancov asi nebude chyba v nich, ale vo firme... Ľudí, ktorí robia vo firme, by mali brať ako ľudí a nie ako potenciálnych zlodejov a flákačov... Mali by sa zamyslieť skôr nad benefitom pre zamestnancov, ako nad možnosťami ako ich sledovať. Koniec koncov chodia do práce, nie sú účastníkmi reality show... Plus odporúčam navýšiť stavy na predajniach, lebo to,že večer v reporte je napísané, že tam bolo 130 zakazníkov neznamená, že tam nebolo 100 ďalších ľudí, ktorí síce nič nekúpili ale veci,čo si napríklad skúšali po nich upratať treba...