Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľa Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny

2 Hodnotilo 20 užívateľov
2x
3x
3x
5x
6x
20 užívateľov už hodnotilo
20% zamestnancov firmu odporúča
20% zamestnancov hodnotí firemnú perspektívu pozitívne
Kultúra a hodnoty
9x
Kariérne príležitosti
9x
Vedenie spoločnosti
9x
Rovnováha práca – osobný život
9x
Benefity
9x
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata na cas, rozne priplatky a bonusy, stedry vianocny bonus.

Negatíva firmy

trocha chaos,nizsia vyplata,nic moc priestory.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata načas, super kolektiv, neustále vzdelavanie

Negatíva firmy

Nadriadení myslia len na svoje dobro, nie na ľudí

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pravidelný a načas plat

Negatíva firmy

Výška mzdy, neohodnotena práca

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

plat na cas, dovolenka, pracovná doba

Negatíva firmy

nedocenenie zamestnancov, male platy oproti tej roboty atď

Odporúčanie pre management

vyššie platy ohodnotenie zamestnancov častejšie

Pozitíva firmy

Almužna chodí načas, ale inak nič

Negatíva firmy

Nízke platy, veľká zodpovednosť za štátne peniaze, vedúci sa vŕšia na zamestnancoch, zlý prístup

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovná doba, kombinacia terénu s pracou v kancelarii

Negatíva firmy

Vyhorenosť, nízke platové ohodnotenie, nedostatok zamestnancov

Pozitíva firmy

poloha

Negatíva firmy

zensky kolektiv, kde vsetci hraju na dve strany, ziadna podpora vedenia, iba vycitky, co je zle

Odporúčanie pre management

podpora zamestnancov,

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

6 tyzdnov dovolenky, pracovna doba

Negatíva firmy

Zle financne ohodnotenie,napriek slubom nepreplatene nadcasy a zaucanie novych kolegov,vela prace takze ,,skvela pracovna doba,, je iba na papieri a dovolenku si nemate kedy vycerpat!Zmestnavatel ignoruje dlhodobo neobsadene miesta,resp. chybajucu pracovnu silu!

Pozitíva firmy

Pravidelny plat

Negatíva firmy

Katastrofalne vela zbytocnych papierov, ziaden uradnik nerobi rovnako ako druhy, slaby plat, kazdy den dostanes vynadane od klienta, prenasane kadejake choroby, rizika pri praci v terene.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

pozitivum vidim, ze je to vhodna praca pre matky, kedze sa robi od pondelka do piatku a skoncite po 15stej hodine, takze mate cas ist vybrat dieta zo skoly, skolky a venovat sa mu a osoby starsie ako 50 rokov, ktorych pracovne tempo je pomalsie a chcu tu vydrzat do dochodku. Dalsich pozitivom je pravidelna vyplata. Dalsim benefitom je 5 dni dovolenky nad ramec zakona.

Negatíva firmy

Statna sprava je jedno velke negativum. Nedodrzuju zakony a pri tom stat chce, aby ich dodrzoval sukromnik, nema zmysel volat inspektorat prace, lebo je to tiez jedna banda a odbory sa len na to prizeraju a nerobia nic. Zamestnavatel sa nestara o zdravie zamestnancov a nevytvara vhodne pracovne prostredie. Ustredie prace, to je jedna velka birokracia bez vysledkov, kde lava ruka nevie, co robi prava, hlavne, aby sa kazdy tvaril, ze pracuje a aby sa nejakym sposobom skreslili statistiky, aby sa mal cim generalny riaditel chvalit a minister tiez, ale je to fraska. Pomoc ludom od tolko rezortu neocakavajte. Su tu dosadeni politicki nominanti a tak to aj vyzera a ako sa hovori ruka ruku myje a kedze som zamestnancom tejto institucie, tak si viem predstavit ako funguje resp. nefunguje zvysok statnej spravy. Zvysovanie mzdy tu neocakavajte a karierny postup tiez nie, pokial nie ste niekoho clovek. castokrat nemate ani zakladne pomocky pre svoju pracu, tj. pera a ceruzky a podobne potreby si musite kupit z vlastneho, lebo stale to niekde viazne s verejnym obstaravanim, bolo obdobie, ze sme 3/4 roka nemali ani tonery do tlaciarni a pol roka spisove obaly, otvorite si usta, tak uz je zle a odbory vas tiez zacnu atakovat miesto toho aby nieco robili. Elektronizacia statnej spravy nepriniesla nic, iba vacsiu spotrebu papiera, toneru a viac birokracie a musite pouzivat tolko programov, ktore nie su navzajom prepojene a to je pan Pelegrini, pod ktoreho elektronizacia spadala, nadmieru spokojny a podla neho vsetko funguje ako ma, realita je vsak ina, rychlost prace casto byva nizka kvoli “super” predrazenym systemom, ktore castokrat nefunguju alebo su tak spomalene, ze si idete vlasy vytrhat, lebo vkuse vidite len hodinky ako sa tocia a musite cakat po kazdom kliku a uistujem Vas, ze urcite tato “kvalitna” robota stala miliony eur a stoji dalsie za udrzbu a vysledok je katastrofalny. Je mi zle z celeho chodu tohto statu a vsetko sa len ututlava, taka je pravda a clovek sa pravdy a uznania nedovola. mzda v cistom sa pohybuje od xxx€ aj osobnymi priplatkami, ktore nikto nezvysuje pocas celej doby a ked dostanete 50€ odmenu v hrubom, tak sa mate tesit ako keby ste vyhrali eurojackpot. Ako zamestanec nemate ziadne prava, arogantny obcan ich ma vacsie ako vy, pracovnici su castokrat slovne a niekedy aj fyzicky napadani od asocialov a dalo by sa tu toho pisat minimalne na knihu. Kazdy nech si rozmysli pre a proti, ako startovacie zamestnanie ok, len ak ste mlady clovek a moc ambiciozny a mate zmysel pre nejaku pedantnost a spravodlivost, tak aby ste neboli sklamani, lebo tu Vase napady nikto neoceni a nikto sa Vas na to ani nepyta, lebo zbytocne by ste pridali pracu nadriadenym.

Odporúčanie pre management

Manazment by mal viac pocuvat zamestnancov a nie plnit si svoje brucho, castokrat manazment ani nevie, co robia zamestnanci, zaujimaju ho len skreslene statistiky, aby mali oni vysoku odmenu a potom aby rastli preferencie vo volbach.