Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9442 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Amazon - 20.02.2024

Amazon

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava
Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava Perspektíva
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

INCON - 05.12.2023

Incon Práca

Súčasný zamestnanec Pred 4 mesiacmi Prievidza Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pracujem tu krátko ale som spokojný. Práca ma baví aj keď je troška stereotypná. Inak mám dobrých kolegov a aj vedúceho. Pracujem na smeny čo mi tiež dosť vyhovuje, keď je potreba tak sa vymeníme takže sa snažíme si výjsť vždy v ústrety.

Negatíva firmy

-

DATES MOBILE - 04.12.2023

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Perspektíva

Pozitíva firmy

Ľahká práca.

Negatíva firmy

Firma ktorá nevie komunikovať so zamestnancami. Nepĺni si svoje povinnosti čo sa platu týka aj administratívnych záležitosti. Vyhovárajú sa jeden na druhého. Nie a nie sa dostať ku peniazom na ktoré máte právo. Neodporúčam!! Dúfam že takáto skúsenosť v živote bola poprvý a posledný krát! Veľké sklamanie. Nasľubujú všetko možné a skutek utek!! Nikdy viac!!

Odporúčanie pre management

Odporúčam si lepšie zorganizovať kto má akú prácu vo firme.

Súčasný zamestnanec Pred 4 mesiacmi Bratislava I

Pozitíva firmy

Som tu len tretí mesiac ale zatiaľ som spokojná. Je to pekná práca v čistom prostredí. Mám benefity a aj zamestnaneckú zľavu na sortiment.

Negatíva firmy

Práca aj cez víkend

101 drogerie - 04.12.2023

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Senica Perspektíva

Pozitíva firmy

Človek si vie všetko napalnovať by sa stihalo pekne s vedúcou sa dalo vždy dohodnúť keď som potrebovala prísť na poobednu a keď na rannú. Jediná nevýhoda stíhanie cenoviek stačilo dať preformovany papier a menej cenoviek priveľké množstvo ktoré sa robilo každé 3 týždne.

Negatíva firmy

Najhoršie čo mohlo byt bola pani manažérka ktorá má na starosti väčšiu časť Bratislavy. Mala by začať chodit k psychológovi lebo to čo ona robila bolo neúctivé voči zamestnancom. Raz povedala tak druhý krat tak. Čistá katastrofa niekoľko ľudí už kvôli nej odpišlo ja tak tiež. Všetky kritéria firmy sa dajú viac menej prežiť ale táto osoba jedno veľké mínus firmy.

ZSSK - 30.11.2023

Zssk

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Asi to že sa mám jak prepraviť

Negatíva firmy

Toto sa firma ani nedá nazvať, meškanie je priorita číslo 1, keď meska 10 minut môžete byt ešte radi, zvykne to bxt aj pol hodina alebo hodina a potom si niečo plánujte, keď idete vlakmi… skôr sa oplati ísť na SAD autobus ten nemešká, ale cena je trošku vyššia. ZSSK neodporucam ziadne zmeny sa nedejú je to stále to iste a hlavne to nepochopiteľne meškanie.

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Slovensko Perspektíva

Pozitíva firmy

90% zľava na paušál, čerstvé ovocie

Negatíva firmy

Absolútne najhoršia pracovná skúsenosť. Vedúca na pobočke absolútne zaujatá, žiaden záujem - ste pre nich len číslo. Plány nereálne, tlak na zákazníka, slabá orientácia na spokojnosť zákazníka. Plat nič moc. Z prístupu k zamestnancom mi bolo zle. Ak sa vám v tejto firme nedarí plniť plány a ste znechutení..skúste to inde. Ja už som ku koncu nepočúvala nič iné iba to aká som hrozná. A teraz som už 2 roky ako zamestnanec iného operátora, toho ružového a podmienky sú.. neporovnateľné. Tabuľky a plány preplnené. Očividne to nebolo mnou.

Odporúčanie pre management

Správajte sa k zamestnancom FÉR. A hlavne rovnako. Nevyberajte si favoritou a počúvajte ich. Keď im niečo nejde - pomôžte im a ukážte im ako. Lebo prístupom,ktorí máte ich len demotivujete a taký človek vám fakt čísla,zisk a spokojného zákazníka neprinesie.

Súčasný zamestnanec Pred 4 mesiacmi Senec

Pozitíva firmy

Preplácajú nadčasy

Negatíva firmy

Spomalený čo sa týka zvyšovania mzdy, inflácia sa zvýši o 20%,mzda sa tu navýši o 3 %, tím lídri nestoja za veľa, len sľubujú. Kariérny rast, len v prípade, že ste "obľúbenec".

New Yorker - 25.11.2023

Zlý kolektív

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Perspektíva

Pozitíva firmy

Zamestnanecké zľavy

Negatíva firmy

Zlý kolektív,novým kolegom dávajú iné mená aby nevedeli ,že ich ohovárajú,všetko robí jedna ,keď niekto mešká pokladňa,sklad...a potom im nadriadení vykričí ,že čo robili celý deň keď nadelenú prácu nestihli

Súčasný zamestnanec Pred 4 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

sem tam fajn ludia

Negatíva firmy

neskutocne vela prace, absolutne nekompetentny mangment a partner

Bývalý zamestnanec Pred 4 mesiacmi Žilina

Pozitíva firmy

Výplata na čas Team building

Negatíva firmy

Nesplnili čo sľúbili, platy neboli pravidelne prehodnocované, žiadne benefity, zamestnanci platia za účet banke, slabá možnosť kariérneho posunu