Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9442 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Amazon - 20.02.2024

Amazon

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava
Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava Perspektíva
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

GymBeam - 07.02.2024

Brigadník

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Košice

Pozitíva firmy

Poloha v meste, možnosť chodiť bicyklom (lepšie starší a je obmedzený priestor bicykle), obedy za 1€, káva zo stroja (akurát všetci po smene tam stoja je to boj s časom), mlieko a vitamíny gratis v jedalni, celkom normalný ľudia až na výnimky, práca v sklade s hudbou ale nie všade. Na chudnutie veľmi dobre, ak u nich nakupujete, tak si takto pozriete sklad a uvidíte prečo vám napr. zasielky meškajú

Negatíva firmy

Dopravovanie sa bicyklom a peši ( okolie je v zlom stave chodníky), práca pikera je ako ísť na 8h turistiku ale o čosi horšie. Lebo je to neustále chodenie a zohynanie (problémy s kolenami iste), veľa ukrajincov, máte pocit že ste cudzinec lebo polovica nevie poriadne ani sk, pokazené skenery ( ale to je aj výhoda, lebo čím viac skenerov sa vás za smenu pokazi toľko krát vas vypnu zo systemu a idete vymeniť si môžte aspoň na 10 minút odychnúť keď to spojite s wc. Inak pikera podla skenera sledujú ako výkonne robí. A hlavne take podstatne pravidla, hlavne piker si musí pamatať veľa veci a stačí jedna chyba a vedúci ktorých je nad vami dosť pyramidovo vám to budu vyčítať ale inak po smene sú to v pohode ľudia nemal som s nimi problém.

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Perspektíva

Pozitíva firmy

Vitamínove dni

Negatíva firmy

Naozaj sa firme treba vyhnút oblúkom; #nesprávny typ školenia, resp.veľmi minimálne, nulové prepojenie školenie vs.reálne prípady z praxe, chýbali PC ako základný nástroj pri školení #doslova s 10% vedomosťami idete volať, ste hodený do vody, podpora školiteľky slabučká #tlak na predaj neuveriteľný, mnoho kritérií, ktoré to ovplyvňujú, avšak neberú do úvahy napr.technické storno, atď. Automaticky sa Vám ponižuje plán, a keď treba vyplatiť variabilku, tak sa nájde vždy niečo čo ste nesplnili.. #kolektív ohovára, ľudia si tam sledujú Pčka, čo ktorý koľko vzal, atď. #v skratke nonsens

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Prešov

Pozitíva firmy

Spočnosť CEMM THOME je dlhodobý a stabilný zamestnávateľ, väčšina zamestnancov tu pracuje viac ako 10 - 15rokov. Ústretové vedenie, slovenský manažment a zaujímavé benefity pre zamestnancov. Možnosť kariérneho rastu a osobného rozvoja.

BROVEDANI - 06.02.2024

Chaos

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Galanta

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Je toho veľa,treba si vyskúšať

IKEA - 06.02.2024

Lepšie už bolo

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Možnosť prestupov a zmien činností, benefit 4xx euro na rok, možnosť parkovania.

Negatíva firmy

Kedysi to bolo oveľa lepšie. Vedúci väčšinou nepomáhajú a kľúčovým - výkonným zamestnancom sa činnosti pridávajú a zamestnaci v rámci šetrenia redukujú. Absolútne kapitalistický systém s liberálnymi hodnotami.

Odporúčanie pre management

Menej byrokracie, viac praxe a empatie. Neskúšať na Slovákoch všetky pilotné projekty!

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava I Perspektíva

Pozitíva firmy

Pár osôb vo forme je veľmi príjemnych a nápomocných v akejkoľvek situácii.

Negatíva firmy

Hodnotí vás človek, ktorý vás evidentne nemá rád a potrebuje si dokázal

Odporúčanie pre management

Skúste vypočuť via

OMV - 05.02.2024

Nočné zmeny strach

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Kvalitné palivo a umývacia linka na úrovni.

Negatíva firmy

Kvantum hodín za minimum. Príplatky žiadne, za 12 hodín 8 funkcií.

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava I

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív a atmosféra. Smeny si môžem naplánovať podľa potreby.

Negatíva firmy

neviem

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Senec Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne, arogancia a neprofesionálne prístup a hlavne neľudské podmienky v ktorých človek nevie normálne fungovať.

Negatíva firmy

Mali by sa nad sebou zamyslieť. Pracovať sa musí všade chapem ale keď jeden den uprace jedna predavačka zázemie a na druhý den ho musíte robiť by aj keď nieje potreba je zbytočne iba kvôli tomu aby bolo na kamerách vidno že niečo robíte. Nemôžte si tam sadnúť ani nič. Keď sa chystá nová kolekcia iba Vás komanduju a ked pride manažérka pred koncom kedy máte odchádzať domov a nechá to cele preprobit pretože si mysli že najprv ona potom boh tak pridete domov neviem kedy. V zázemí kde máte jesť je prach a bordel, hygiena by si veru zgustla a nie malo. A ked kvôli okoliu a zdravotným problémom skončite v nemocnici a voláte im že nemôžte prísť pretože ste na tom zle tak Vám spätne volajú že manažérka to chce s Vami ukončiť pretože potrebujú iba zdravých a práceschopných. Tak som dalsi den poslala vypoved a je pokoj. A ked nastúpite a očakávate od ostatných čo sú tam xy rokov nejake predajne skúsenosti tak Vás pošlú kadelahsie. Chapem že kritiku treba ale pre ľudí je aj malé pekne slovo pohladenim na duši.

Odporúčanie pre management

Ľudský prístup sa naučte a potom riaďte

Alza - 02.02.2024

Neodporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 3 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Povodna myšlienka firmy, ktorá ale neplatí vobec

Negatíva firmy

Neúcta k zamestnancom, podmienky, ktoré ponúkaju su splnené len pre vyvolenú vzorku. Totálny nezáujem o zlepšenie podmienok,, napriek tomu neustále zvyšované požiadavky z ich strany. Nič si nevážia, iba čísla

Odporúčanie pre management

Počúvať aj ľudí na dolných pozíci