Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9442 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Amazon - 20.02.2024

Amazon

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava
Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava Perspektíva
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Flexibilný pracovný čas, priateľský kolegovia.

Negatíva firmy

Bolo potrebné neustále kontrolovať výplatnú pásku či je v poriadku, pokial ste sa neohradili v dostatočnom čase, aj napriek tomu, že zodpovedný zamestnanec priznal, že ide o chybu zo strany zamestnávateľa rozdiel Vám už nebol dorovnaný pretože ste sa nezvali "včas". Neprofesionalita zo strany nadriadených pracovníkov. Nízka mzda.

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Trnava

Pozitíva firmy

Empatickí šikovní vedúci, Dobrý kolektív. Dobrý školiaci

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Slovensko Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Mizerný plat na predajni (3xx eur základ a 1xx eur osobnostné ktoré Vám môžu stále stiahnuť) zvyšok si musíte vyrobiť Žiadne benefity Samé klamstvá zo strany firiem ktoré spravujú predajne

Odporúčanie pre management

Zobudil sa kto Vám zarába peniaze a kto nie

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Staškov

Pozitíva firmy

Akurát chodil plat na čas, posledného v mesiaci,

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Trnava

Pozitíva firmy

Empatickí šikovní vedúci na predajni v BA. Fajn kolektív. Moderná veľká čistá predajňa. Dobrý školiaci systém aj pre "nováčikov". Ohľadom prestávok sa vieme navzájom dohodnúť. V prípade potreby neočakávaného voľna (zdravotné ťažkosti, pohreb) sa dá s vedením dohodnúť. Zvládnuteľný interný PC program. Dobrý predajný systém (predaj, zaplatenie, vyzdvihnutie)

Negatíva firmy

neuvediem-lebo je to interné tajomstvo, ale je to ľahko odstrániteľná vec

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Trnava

Pozitíva firmy

Moderná, veľká, čistá predajňa v Bratislave. Empatickí, profesionálni vedúci.

ELCOM - 09.02.2024

in memories

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Prešov

Pozitíva firmy

vo firme stále pracovali príjemní ľudia okrem jedného (najvyššieho) - flexibilný pracovný čas, práca nadčas je ale zadarmo

Negatíva firmy

- vedenie, ktoré si neprizná, že najlepšie časy má už firma za sebou - zlučovanie pracovných pozícií za neznemený plat - po odpracovaných rokoch Vám plat nezvyšujú ale znižujú - prácu navyše si nevážia a ani si je nevšimnú - všetky benefity, ktoré uvádzajú na profesii už neexistujú (boli v časoch, keď sa firme darilo, teraz už ostal ako bonus výplata načas) - riaditeľ je samoľúby človek, ktorý sa rád počúva a opakuje a myslí si, že ľudia budú robiť pre jeho "motivačné rečnenie", neváži si tých zopár kvalitných zamestnancov, ktorí mu tam ostali a neocení ich, povýšenecký prístup k zamestancom - práca nadčas zadarmo - nevyplatené odmeny - teambuildingy neexistujú

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Martin

Pozitíva firmy

Ohodnotenie zamestnancov, výplaty načas,

Negatíva firmy

Čo sa týka výrobného oddelenia absolútne žiadna komunikácia so zbytkom zamestnancov. Prestávky sú riadené chaoticko a niekedy ani nedá nikto vedieť, že vôbec je pauza. Vedúci výroby je obrovsky arogantný a nekomunikativny človek, ktorý nemá na tomto poste čo robiť. Vedenie firmy asi účelovo prehliada jeho absolútnu nekompetentnosť a hlavne tolerovanie alkoholu na pracovisku pri víkendových smenách.

Bývalý zamestnanec Pred 2 mesiacmi Komárno

Pozitíva firmy

Výplata vždy na čas. Super lokalita.

Negatíva firmy

Otrasný kolektív, hlavne jedna "!" ktorej sa všetci báli, tak si tam rozkazovala. A ešte tam bola zima stále lebo je to sklad a kuchynka v dielni, kde sa opravovali autá.

KONE SSC - 07.02.2024

Slabota..

Súčasný zamestnanec Pred 2 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

home office, to je asi vsetko

Negatíva firmy

absolutny nezaujem HR