Magazín

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Ako sa obliecť na špeciálnu príležitosť a ako na bežný deň?

Často sa ráno pasujeme s otázkou, čo na seba. Každá príležitosť si vyžaduje trochu iný prístup k výberu. Ako si teda poradiť pri oboch situáciách?

Kryptomeny v roku 2024: Budúcnosť financií, alebo riziková špekulácia?

Kryptomeny: Prechodný trend alebo budúcnosť financií? Posledné desaťročie prinieslo kryptomenám významné miesto v finančnom sektore, pričom Bitcoin a iné digitálne meny vyvolávajú debaty o ich dlhodobej udržateľnosti a potenciáli.

Odchod do dôchodku: Stratégie a tipy s ohľadom na dôchodkový vek

Pri príprave na dôchodok je kľúčové pochopenie dôchodkového veku, flexibility a osobnej prípravy, s dôrazom na včasné sporenie a investičnú diverzifikáciu, čo zabezpečí finančnú stabilitu a pohodu v dôchodku.

Nebankové pôžičky pre nezamestnaných: Realita, možnosti a výzvy

V čase finančnej neistoty sa nebankové pôžičky stávajú kľúčovou možnosťou pre nezamestnaných. Tento článok skúma ich realitu, možnosti a výzvy, vrátane pôžičiek bez registra a dokladovania príjmu.

Pôžičky na auto: Oplatí sa kúpiť nové, alebo ojazdené?

Pri hľadaní spôsobu financovania vášho nového vozidla sa otvára množstvo možností. Jednou z najrozšírenejších možností je pôžička na auto. Pozrie sa s nami na výhody a nevýhody nebankových pôžičiek.

5 stratégií na zrýchlenie počítača bez nutnosti jeho kompletného prestavovania

Žijeme v dynamickom digitálnom svete, kde pomalý počítač môže byť zdrojom veľkej frustrácie. Avšak, riešenie tohto problému nemusí vždy znamenať demontáž a prestavbu počítača. Existujú jednoduchšie a efektívnejšie metódy na zlepšenie výkonu počítača.

Pôžičky od ľudí: Prečo si vybrať nebankovú pôžičku?

Zvažujete pôžičku, ale nechcete sa zaviazať banke? Nech sú vaše dôvody akékoľvek, nezúfajte. Existuje totiž množstvo iných možností, ako získať pôžičku: k dispozícii sú nebankové pôžičky, alebo pôžičky od ľudí.

Sila doplnkov: Ako doplnky transformujú váš celkový vzhľad

V sférach módy sa mágia neskrýva len v odevoch, ktoré nosíte, ale aj v umení dopĺňať ich. Doplnky majú pozoruhodnú schopnosť pozdvihnúť outfit z obyčajného na výnimočný, čím dodávajú vášmu štýlu jedinečnú iskru a osobný dotyk.

Ako pripraviť dokonalú prezentáciu pre kolegov a klientov: Tipy a triky

Prezentácia je neodmysliteľnou súčasťou profesionálneho pracovného života. Ako má vyzerať prezentácia a jej dokonalý prednes? Pozrite sa s nami na pár tipov a trikov a vytvorte zaujímavú prezentáciu pre svojich kolegov, alebo klientov.

Vzor žiadosti o prijatie do zamestnania: Ako je to správne?

Našli pracovnú ponuku, na ktorú by ste radi reagovali? Poradíme vám, ako správne napísať žiadosť o prijatie do zamestnania aj so vzorom. Pozrite si vzor žiadosti. Čo by nemalo chýbať a čomu sa naopak oblúkom vyhnúť?