Pohovory bleskovo

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Čo od vás budú žiadať recruiteri v IKEA? Pýtali sme sa Petry Kováčovej, HR Generalist v IKEA Bratislava

Čaká vás pohovor vo firme IKEA? Alebo ešte len premýšľate, či by ste sa na ich voľné pracovné miesto hodili? Zistite, aké má IKEA firemné hodnoty a akými benefitmi pre zamestnancov sa od ostatných zamestnávateľov odlišuje.

Čím zaujmete recruiterov v Generali? Dobrou energiou a chuťou na sebe pracovať.

Hľadáte prácu? Tím odborníkov v Generali má dvere otvorené. Pozrite sa na priebeh prijímacieho pohovoru a nenechajte nič na náhodu.

ZOOT: Baví nás čo robíme a milujeme ako to robíme

Z malej kancelárie v Prahe smeruje do celého sveta. Vzostup tejto spoločnosti hovorí sám za seba. Medze neexistujú. Ako sa do ZOOTu dostať? To nám prezradila Kristína Bujak, Operational Country Lead at ZOOT SK.

Úspešný kandidát by sa mal vedieť na pohovore v Unicorne dobre predať

Aké otázky padajú na pohovore v Unicorne, ako vyzerá samotný priebeh prijímacieho konania a ešte oveľa viac nám prezradila Denisa Farkasová, Recruitment Consultant pre firmu Unicorn.

Chystáte sa na pohovor do ŽSR? Zistite, čím vás môžu recruiteri prekvapiť

Prijímací pohovor v dnešnej dobe nie je formalita. Pripravte sa naň a ukážte, v čom ste iný. Tipy a triky na zvládnutie pohovoru nám prezradila hovorkyňa ŽSR, Martina Pavliková.

Ako prebieha pohovor vo firme ABB? Pýtali sme sa Bibiány Pekarčíkovej, HR Business Partner v ABB.

Kto by nechcel pracovať v tíme inovátorov, ktorý sa nachádza práve v ABB? Svet automatizačných technológií a noviniek láka každého milovníka techniky. Pripojte sa k nim aj vy. A ako prebieha pohovor? Dozviete sa nižšie.

Ako zvládnuť pohovor v Decodome? Kľúčom k úspechu je prirodzenosť

Pozvali vás na pohovor do Decodomu a neviete si rady s prípravou? Všetky otázky, ktoré vám teraz behajú hlavou vám zodpovie Jana Kalafutová, personálna riaditeľka Decodomu.

Pohovor v Orangei? Zvládnite ho na jednotku

Zistite si pred pohovorom čo najviac o svojej pracovnej pozícií a hlavne buďte sám sebou. Ale to nie je všetko. Aké vlastnosti spomenúť alebo ako zaujať, sa dozviete nižšie.

Čo vás môže prekvapiť na pohovore v AAA AUTO?

Nezanedbajte prípravu a buďte si vedomí, v čom ste iný ako ostatní kandidáti. Toto, ale aj omnoho viac sa dozviete v rozhovore s Kristínou Drškovou, HR Business Partner v AAA AUTO.

Na pohovor do Competence Call Center stačí prísť pozitívne naladený

Moderné Call Centrum hľadá komunikačné talenty, so sebavedomou a priateľskou komunikáciou. A ako prebieha samotný pohovor? Pýtali sme sa Nikolety Kovácsovej z Human Resources v Competence Call Center.