Biznis

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Ako model RACE ušetrí marketérom prácu?

Premýšľate nad vytvorením online marketingovej stratégie, ktorá by vám pomohla zvýšiť konverzie? V tomto článku si predstavíme model RACE, ktorý vám tvorbu marketingovej stratégie uľahčí.

Ako vypracovať business plán?

Chcete požiadať o pôžičku na svoje podnikanie alebo žiadate o dotácie? Podmienkou je v mnohých prípadoch vypracovaný business plán. O čo vlastne ide a ako ho vytvoriť?

Model See-Think-Do-Care osvieži vašu marketingovú stratégiu

Chýba vám model pre vytvorenie komplexnej marketingovej stratégie v online prostredí? See-think-do-care, vytvoril Avinash Kaushik, ktorý zastáva pozíciu Digital Marketing Evangelist v spoločnosti Google a my sme jeho fanúšikmi. Objavte výhody tohto modelu

Online marketingová stratégia. Prečo ju mať?

Má vaša firma online marketingovú stratégiu? V tomto článku si vysvetlíme, čo online marketingová stratégia znamená a prečo by ste ju nemali pri svojom podnikaní vynechať.

Finančná pomoc pre začínajúcich podnikateľov v roku 2019

Začali ste podnikať na vlastnú päsť a chcete využiť všetky dostupné možnosti, ktoré by vám pomohli vyrásť? Pripravili sme si pre vás prehľad zdrojov, odkiaľ sa dajú čerpať finančné prostriedky v roku 2019.

Podnikanie na živnosť 2018: Ako založiť živnosť?

Rozhodli ste sa začať podnikať? Možností je veľa, mnohí však siahnu práve po živnosti. Poradíme vám, ako v roku 2018 živnosť založiť, čo sa v tomto roku zmenilo a aké sú v roku 2018 zo živnosti odvody.

Chceš skvelé meno pre svoj startup? 5 tipov ako na to

Máte super nápad a chcete založiť startup? Skvelé, už potrebujete len názov. Ale aký? Mal by vystihovať vás, produkt a nemal by byť zložitý. Vymyslieť dobrý názov môže trvať dlhšie než vymyslieť produkt. Tu je zopár tipov, ktoré vám pomôžu.

Založte si startup. Jednoduchý návod ako na to

Máte super nápad, ktorý dokáže pomôcť tisíckam ľudí? Problém je v tom, ako ho medzi tých ľudí dostať. Rozmýšľali ste už nad založením startupu? Nie je to také ťažké ako sa môže zdať.

Chránená dielňa: Príspevok na zriadenie v roku 2018

Chránená dielňa alebo chránené pracovisko slúžia najmä na podporu zamestnávania osôb so zdravotným postihnutím. Viete, ako ju zriadiť? A aký v roku 2018 dostanete príspevok na zriadenie chránenej dielne?

Úspech v podnikaní. Ako ho dosiahnete?

Kto by nechcel byť úspešný? Každý predsa túži po bohatstve a sláve. No získať to si vyžaduje veľa úsilia, driny a kofeinu. Začať podnikať chce odvahu. A veľa trpezlivosti. My vám poradíme ako tomu úspechu trochu pomôcť a pritiahnuť ho.