Motivácia

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Dovolenka pri mori alebo dovolenka na Slovensku: aké sú trendy v roku 2022?

Tento rok je kvôli pandémií koronavírusu opäť špecifický tým, ako veľmi chcú Slováci tráviť dovolenku na Slovensku. Ako je ale na tom dovolenka v zahraničí, dovolenka pri mori, či aktuálne trendy medzi mladými ľuďmi?

Čo robiť, ak som stratil vodičský preukaz?

Strata akéhokoľvek dokladu je nepríjemná vec. O to viac dokáže skomplikovať život strata vodičského preukazu, ktorý väčšina ľudí potrebuje denne. Čo teda robiť, ak som stratil vodičský preukaz? Netreba panikáriť a stačí dodržovať stanovený postup.

Sick day: benefit, ktorý nahrádza PN a aj nemocenské poistenie

Cítite, že na vás niečo lezie a potrebujete pár dní odpočinku? Chodia vám hlavou slovné spojenia ako nemocenské dávky, zdravotné poistenie, alebo PN? Kedy však môžete požiadať o tzv. sick day, alebo zdravotné voľno a ako dlho zväčša trvá?

Chcete byť úspešným podnikateľom? Potrebujete viac než len dobrý nápad

Začať biznis od nuly nie je jednoduché. Vytrvať a byť úspešný už vôbec nie. Ako začať podnikať a byť úspešný? Nestačí vám mať len dobrý nápad, potrebujete poznatky aj z iných oblastí. A čím viac ich budete mať tým lepšie.

O kozmetickej revolúcii

Každý rok sa objavujú nové a nové kozmetické značky, ktoré buď zostanú na svetovom trhu, alebo zaniknú kvôli silnej konkurencii.

Pribrali ste cez sviatky? Takto sa dostanete do formy

Vianočné maškrtenie zanechalo na nejednom z nás neželané kilogramy. Zbaviť sa ich však nemusí byť vôbec zložité. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako na to. Vďaka nim sa nemusíte navyše obávať ani neželaného jo-jo efektu.

Práca v stoji: Ako znížiť zdravotné riziká a zvýšiť produktivitu?

Každá práca so sebou nesie isté bezpečnostné riziká. Okrem úrazov sa na pracovisku môžu vyskytovať aj ďalšie negatívne vplyvy, ktoré môžu viesť k chronickým ochoreniam.

12 jednoduchých tipov na extra produktívny pracovný deň

Veľa ľudí strávi enormné množstvo času v prácu pričom častokrát sa stáva, že tento čas nie je dokonale využitý. Ako docieliť v práci lepšie výsledky? Týchto 12 tipov ti pomôže dostať zo seba to najlepšie.

10 vecí, ktoré introverti v práci nerobia a je to dobre

Introverti majú špecifické správanie, ktoré ich odlišuje od extrovertov nie len v osobných, ale aj v pracovných vzťahoch. Si introvert? Prinášame ti 10 vecí, pre ktoré si zamestnávateľ môže vážiť tvoju povahu.

Vychádzajúca hviezda kozmetiky Marion

Poľská kozmetika sa stáva stále populárnejšou, či už v Poľsku, alebo na medzinárodnom trhu. Môže za to vynikajúca kvalita výrobkov a prijateľná cena.