Motivácia

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Ako si udržať motiváciu počas horúcich letných dní?

V lete má nejeden z nás problém udržať si svoju motiváciu. Počasie je skrátka príliš pekné na to, aby sme celý deň presedeli v kancelárii. V tomto článku si povieme, ako proti strate motivácie počas horúčavy bojovať.

Ranné rituály, ktoré zvýšia vašu produktivitu behom dňa

Ak vediete svoj vlastný biznis alebo ste vo všeobecnosti kariérne založený, je viac než pravdepodobné, že ste už zažili pocit únavy, ktorý vám ani nedovolí vstať z postele. Urobte zmenu a dostaňte svoju produktivitu na maximum.

9 tipov ako zvýšiť svoju produktivitu

Byť produktívny pri práci nie je veda. Aj tak však majú mnohí z nás v tejto oblasti výrazné medzery. Ak aj vy patríte do tejto skupiny ľudí, tento článok je pre vás. Varovanie: zvýšenie produktivity pomocou nasledujúcich bodov vyžaduje úsilie.

Multisport karta: silný hráč na trhu benefitov

Všetky firemné benefity plnia jednoduchý účel - pomôcť zamestnancom cítiť sa lepšie. Aj napriek tomu, že Slováci preferujú v prvom rade tradičnejšie benefity, „Multisportka” si aj u nás získava čoraz viac sympatizantov.

Generácia Y: Viete, kto sú modré a biele goliere?

Na pracovný trh sa aktuálne sťahuje generácia Y, teda mileniáli. Ako s nimi vedia firmy pracovať? A čo sú schopné im ponúknuť? Existuje tu aj rozdiel medzi samotnou generáciou, a to modré a biele goliere.

Ako si dopriať luxus za málo peňazí?

Rozmýšľali ste už nad otázkou, ako si dožičiť luxusný život s nie až tak luxusným budgetom? Tu je 15 tipov, ako byť luxusnému životu na dosah.

Hľadáme prácu, zn. Moderne

Hľadáte si prácu? A hľadáte na internete? Časom, kedy sme prehľadávali všetky noviny s pracovnými inzerátmi, už odzvonilo. Na rad prišiel internet. Ten má pri hľadáte práce naozaj veľa predností. Prečítajte si aké.

Chcete získať zdravé sebavedomie? Poradíme Vám, ako na to

Sebavedomí ľudia kráčajú ľahšie, napredujú rýchlejšie a vyzerajú lepšie. V nasledujúcich riadkoch nájdete manuál k väčšiemu sebavedomiu.

Nemrhajte svojim časom. Skúste time management

Každý z nás má k dispozícii rovnakú dávku času. Tak ako je možné, že jeden je úspešný manažér, ktorý stíha množstvo koníčkov a niekto iný nestíha ani základné povinnosti? Odpoveď: time management.

Work-Life balance: Nájdi v práci rovnováhu

Prijali Vás do práce, kde sa medzi pracovnými benefitmi nachádza pojem Work-life balance? Čo si pod týmto cudzím pojmom máme vlastne predstaviť?