Magazín

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Pracovné ponuky cez LinkedIn –⁠ ako si vytvoriť žiadosť o prijatie do zamestnania

To, že sociálne siete sú dnes veľkým pomocníkom pri získavaní práce nie je žiadnou novinkou. LinkedIn je práve takou sociálnou sieťou. Pomôže vám vytvoriť si online životopis a nájsť prácu. Ako? Čítajte ďalej a dozviete sa to.

Chcete byť úspešným podnikateľom? Potrebujete viac než len dobrý nápad

Začať biznis od nuly nie je jednoduché. Vytrvať a byť úspešný už vôbec nie. Ako začať podnikať a byť úspešný? Nestačí vám mať len dobrý nápad, potrebujete poznatky aj z iných oblastí. A čím viac ich budete mať tým lepšie.

Ako v kancelárii podporiť tímového ducha?

Návrat do kancelárií je pre mnohých ťažký. Najmä pre nových zamestnancov, ktorí nemali príležitosť sa s kolegami spoznať bližšie. Ale aj tí, čo už vo firme pracujú dlhšie potrebujú trochu nakopnúť. Ako v kancelárii podporíte tímového ducha?

Získajte prácu z domu: 5 tipov na úspešný pracovný pohovor online

Čoraz viac firiem využíva pri nábore zamestnancov online pohovor. Netreba sa ho báť, ale ani podceniť. Stačí trocha prípravy a vysnené miesto môžete získať z pohodlia vašej obývačky či pracovne!

Ako ušetriť pri pravidelných nákupoch

Prechádzky obchodmi bez plánovania môžu byť veľmi nákladné. Existuje však zopár jednoduchých rád, ktoré ak zaradíte do svojho života, ušetríte pri každom nákupe.

Investície do kryptomien 2021: Dosiahne Bitcoin alebo ether vrchol?

Kryptomeny lákajú stále viac investorov a vzbudzujú záujem aj u širokej verejnosti. Ako je to s investíciami a vývojom kurzov?

O kozmetickej revolúcii

Každý rok sa objavujú nové a nové kozmetické značky, ktoré buď zostanú na svetovom trhu, alebo zaniknú kvôli silnej konkurencii.

Prečo pracovať ako dealer v online kasíne?

Digitálne systémy sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Zasahujú do našich každodenných činností s cieľom ich zlepšiť, skvalitniť.

Pribrali ste cez sviatky? Takto sa dostanete do formy

Vianočné maškrtenie zanechalo na nejednom z nás neželané kilogramy. Zbaviť sa ich však nemusí byť vôbec zložité. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako na to. Vďaka nim sa nemusíte navyše obávať ani neželaného jo-jo efektu.

Čistenie podlahy vôbec nemusí byť žiadna drina

Nezáleží na tom, či máte doma drevenú podlahu, laminát či vinyl, čistiť musíte úplne všetky. Veď napokon, samé sa to neurobí, však?