Magazín

Prečítajte si kariérne články o práci, HR a podnikaní. Poradíme vám s hľadaním práce, napísaním životopisu, pracovnými zmluvami a taktiež s diskutovanou témou platov a peňazí.

Zoradiť podľa:

Vyhľadať článok

Čistenie podlahy vôbec nemusí byť žiadna drina

Nezáleží na tom, či máte doma drevenú podlahu, laminát či vinyl, čistiť musíte úplne všetky. Veď napokon, samé sa to neurobí, však?

LinkedIn - 6 krokov ako mať skvelý profil pre váš kariérny posun

LinkedIn využíva viac ako 600 miliónov ľudí na celom svete a občas môže byť kľúčovým pre váš kariérny posun. Váš LinkedIn profil si môžu zobraziť vaši kolegovia, šéf, HR manažéri, ale taktiež aj váš potenciálny budúci zamestnávateľ.

Zbavte sa poplatkov pri prevode do zahraničia

Pracujete v Českej republike, ale sporiaci účet máte na Slovensku? Chodíte často do Čiech za rodinou alebo na rekreáciu, alebo chcete rozšíriť svoje obchodné vzťahy aj do Českej republiky?

Čo poteší pod vianočným stromčekom muža? Máme pre vás skvelé tipy

Aj vy každý rok márne dumáte nad tým, čo kúpiť pod stromček pre svojho partnera, brata alebo otca? Na túto otázku sa snaží nájsť odpoveď aj mnoho iných žien.

Tipy na vianočné darčeky pre babičku

Obdarovať svojich blízkych niečím pekným k Vianociam jednoducho patrí. No ako každý rok nájsť niečo originálne, praktické a užitočné?

Chcete , aby bola vaša práčka čo najdlhšie ako nová? Doprajte jej toto

Ak chceme, aby bola naša bielizeň po vypraní dokonale čistá, musí byť práčka vo výbornej kondícií, a teda hygienicky čistá, bez usadeného vodného kameňa a zvyškov pracích prostriedkov.

Práca v stoji: Ako znížiť zdravotné riziká a zvýšiť produktivitu?

Každá práca so sebou nesie isté bezpečnostné riziká. Okrem úrazov sa na pracovisku môžu vyskytovať aj ďalšie negatívne vplyvy, ktoré môžu viesť k chronickým ochoreniam.

Koncepcia značky Clinique

Koncepcia, ktorá bola základom značky Clinique, sa stala účinnosťou všetkých výrobkov vyrábaných spoločnosťou.

Traja zo siedmich členov manažmentu McDonald's pre Česko a Slovensko začínali ako brigádnici

Rastislav Tesár pracuje v McDonald´s 19 rokov. Vedie oddelenie HR a tréningu a hovorí, že McDonald´s je skvelé štartovacie miesto pre tréning, rozvoj a vedenie ľudí.

12 jednoduchých tipov na extra produktívny pracovný deň

Veľa ľudí strávi enormné množstvo času v prácu pričom častokrát sa stáva, že tento čas nie je dokonale využitý. Ako docieliť v práci lepšie výsledky? Týchto 12 tipov ti pomôže dostať zo seba to najlepšie.